Komentari na vest

KRAJ: TSC - Partizan 1:3, Parni valjak overio 12. trijumf

A

A reko sam

pre preko 2 godine

1-4 tacan rezultat,jos od genta kad su izgubili. Ali nece da mi objave komentar. Kije sklanjalice. Znalo se u cetvrtak jos da ce biti ovako,mazanje ociju avangardi. I zlatna kopacka evrope je opet proradila
A

A reko sam

pre preko 2 godine

Ovaj komentar sam postavio prvi put kad je bilo 1:2 za partizan a mozzart ga je tek sada objavio. Toliko o sveukupnom ne namestanju utakmica. Hvala redakciji mozzarta i admin timu,sto su se poplasili da znam tacan rezultat iako se sam ishod meca znao u napred!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

I? Da li je na kraju bilo 4:1? Tog laganja te nije bas ni malo sramota nego si skocio na Mozzart i admin-a da njih krivis za svoje lupanje?
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

-Mi cemo samo da komentarisemo dobar rezultat naseg kluba, a javljaju se NN lica koji su osvojili namestene titule bez nijednog poraza i obarali drzavne rekorde, samo cu vam reci placite sljame uvek ste zavideli FK Partizan i uvek cete plakati kao jesenje kise, jer vas zivot nije lak kako se vi ponasate i placete sram vas bilo, Partizan igra sa izuzetnim timovima u Ligu Konfederacije a vi igrate sa pola igraca FK Midtjilanda, gde vam Ceferin namesta lakse grupe i plus protivnici moraju da izmisle neke povrede kako bi vama bilo lakse. Vi cete uvek biti samo sorta pogana i sljam, kao da je vama neko prepisao da budete dozivotni sampioni, to ste vi navikli jos za vreme vladavine Miljanica i Sajbera sve se zna narode.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Svim igracima kladionice odmah odigrati Ričardo gubitnicki dunster daje 40+golova na kraju i bice ubitacno zlatna kopacka koja se nece videti na iole ozbiljnijim mecevima a to je toliko providno ovo nije normalno sta se radi u nasoj ligi i sada je sve najregularnije naravno u Evropi i niko ne pokazuje u naslovu rezultat tekme sa tekstom kakva nam je to liga kada tim koji u Evropi nema nikakav kvalitet ovako lazno dominira u nasoj ligi,,,,,
N

Nick.cdn

pre preko 2 godine

Pokvareno zvezdastvo se ponadalo bar neresenom ishodu!
V

Veljo Trabl

pre preko 2 godine

A šta priča Stane Rok? Momci su pokazali karakter i izdigli se posle onog debakla u lavoru?
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci treba sve pobediti do kraja prvenstva da bi se uzela titula jer su raspaloj kanti obecali titulu zbog izbora i to treba na vreme Terzic i Mrkela da izjave da znamo na čemu smo,,,,,,
a

arroyo

pre preko 2 godine

gromada izgleda ima problema samo ako protivnik nece da se skloni
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Za 15-ak dana restart, revakcinacija, šamarčina i vraćanje u realnost, ćošak, mesto, nazovite kako hoćete.
E

Enis Djokaj

pre preko 2 godine

Rikardo Aguero posle izlaska iz dzepa Eraka i misterioznog nestanka sa terena protiv Genta, ponovo rešeta! Dominiraj.
z

za sve grobare

pre preko 2 godine

Za sve grobare. Prosle sezone C Zvezda Gent 2:1 i 2:0. Ove sezone Partizan - Gent 0:1 i Gent Partizan u Belgiji, verovatni, 2 ili 3 razlike za Gent. Kako ono kazu grobari. Evropa pokaze ko je lopov.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@za_budale_kao_sto_si_ti Utakmica u Belgiji jos nije ni odigrana. Samo budale pricaju o onome sto se jos nije ni desilo i misle da na taj nacin kao barataju nekim cinjenicama. Vi ste pobjedili Geny 2 puta – svaka cast! Mi smo za sad izgubili jednom rezultatom 1:0. I to je to. Svojim komentarom samo pokazujes koliki si primitivac.
D

Danac

pre preko 2 godine

@za sve delije-- 1.PARTIZAN : Kvalifikacije za LS. Partizan-Bayern 1:3 revans Bayern-Partizan 3:1 LU Partizan-Totenhem 0:0 revans Totenhem-Partizan 1:0 strelac Kane na asistenciju Sona.. 2.CRVENA ZVEZDA : LS Bayern -CZ 3:0 revans CZ-Bayern 0:6. LS Totenhem-CZ 5:0 revans CZ-Totenhem 0:4. I sta na kraju reci sem, pogledajte brojke, one vam sve govore.
R

Ranko Žgaravica

pre preko 2 godine

Idemo niz do sledeceg iole ozbiljnijeg protivnika u Evropi. Tad bice vracanje na mesto. U surovu realnost.
t

trolltapan

pre preko 2 godine

Parni valjak kontroliše meč, a bogami i sudije 😉
B

Bobadilja

pre preko 2 godine

Ako Bog da u Belgiji 3:0 za Gent !
L

Lord Lukan

pre preko 2 godine

Primice oni laganu 4-ku u Belgiji😎
1

171180

pre preko 2 godine

To samo govori o tebi i tvojoj bolesti.
r

re>Bobadilja

pre preko 2 godine

Tome se svi radujemo brate i zeljno iscekujemo. Tu nece biti Vara iz Srbije i Bjekovicevih sudija. Pa ce videti koliko vrede Natko penaltko i Rikardo Roda.
G

Gost1511

pre preko 2 godine

Rajkovic najbolji igrac p.f.c
s

spektakl vrste

pre preko 2 godine

lazni spektakl je sprskom fudbalu bio jako potreban u cetrvrtak kad se vodio rat da belgijom za mesto u ls.To je bila idealna prilika da partizan koji je i ovako donosio manje nego zvezda zadnjih pet godina da konacno da ozbiljan opipljiv doprinos koeficijentu ali eto igrao se bunker i cuvalo se za spekatkl protiv tsc-a
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Spektakl To je nebitna utakmica bila, mi sve jedno prolazimo grupe
V

Vuc

pre preko 2 godine

Dzo Black@ Ne znas ni zasta igrate. Pa nije isto biti 1 u grupi i otici odmah u 8-finala i uzeti 2 dodatna boda na koeficijent ili biti 2 u grupu i ici u 16-finala sa 3 iz Lige Evrope a tu ima Italijana,Francuza i Spanaca na 3 mestu u LE trenutno.
c

cimbe

pre preko 2 godine

ovo je dokaz da je sudija pokrao partizan protiv genta
B

Bok

pre preko 2 godine

Ovaj Terzić već sad bolji od svih ciganskih pseudotalenata. Šteta pa će ga rano prodati i od njega napraviti A. Živkovića, Necu Mihajlović i L. Markovića.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Ne prodaje njih klub zato sto tako zele, vec sto su za to 90% zasluzni roditelji koji zele preko noci da se obogate.
G

Gost121

pre preko 2 godine

pa kako sve vise sramota nije
@

@Gost121

pre preko 2 godine

Koliko je tebi tesko....i ovima sto ti daju pluseve.
G

Gost121

pre preko 2 godine

pa kako sve vise sramota nije
S

Simić

pre preko 2 godine

Predsednik TSC-a je Janoš Žemberi, nekada istaknuti član uprave Partizana. Posle Metalca, Zete, Sartida i mnogih drugih klubova, sada smo dobili i TSC kao klub koji vodi čovek koji je u isto vreme, ili je nekada bio član Partizanove uprave. Ima li lige ili kluba u Evropi gde je to moguće? Maltene sa istim ovim timom, pojačan Rikardom, ali i oslabljen Sumom, prošle godine u ovo vreme su bili treći ili čak četvrti na tabeli. Ko ih sve nije ponižavao i uzimao bodove. Da bi došli do druge pozicije, sudije su morale da im dosudju ismišljene penale u samim završnicama meča. A pogledajte ih ove. Ne može niko bod da im uzme, a protiv prosečnog Genta prvi put u okvir gola šutnu u 87. min. Pa kako je to moguće? Šta se to toliko preokrenulo u igri Partizana tokom jednog leta. Ponavljam, sastav je gotovo isti. Mislite da smo mi retardirani? Da ne znamo o čemu se radi. Za desetak dana imate još jednu utakmicu sa Gentom. Eto prilike da dokažete svoj kvalitet i pokažete da je ono izdanje iz Beograda bio samo loš dan. U suprotnom sve će nam biti još jasnije oko ove dominacije u prvenstvu.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Ti si ili prirodno glup ili se samo praviš

Sliks17

pre preko 2 godine

Nama je odavno sve jasno
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Kme kme...
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Luka555@, ovaj komentar dolazi od misleceg i zdravo pametnog coveka, a tvoje pitanje dolazi od coveka sumnjive pameti i mentalnog sklopa. Decko sve pogodio
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Kao prvo i prvo, prosle godine je trener bio Savo, a ove godine je trener Stanojevic. Da imalo razmisljas, odmah bi ti bilo jasno koja je razlika izmedju ove sezone i prosle sezone. Znaci, toliko sto se tice tvojih intelektualnih kapaciteta, a naravno i objektivnosti. Druga stvar, pobjedio nas je tim iz Belgije. Ok. U cemu je problem? Da neces mozda da izjednacavas timove iz Belgije i timove iz nase lige pa je kao poraz od Genta dokaz da namjestamo u Srbiji? Sta mislis koliko dugo bi TSC bio prvoligas u Belgiji? Ili Novi Pazar ili Proleter iz Novog Sada, itd. Znaci, samo jos jednom pokazujes koliko nisi sposoban da razmisljas i razlucis razliku izmedju kvaliteta domaceg i internacionalnog fudbala. Pri tom, izgubili smo od Genta rezultatom 1:0. To je bukvalno minimalan rezultat sa kojim moze da se izgubi. Znaci, ne pricamo o porazu od 5:0 ili tako nesto, pa da sad ti ili neko drugi mozes da pise ovakve gluposti kao sto ih ti pises. Prije ove utakmice smo dobili dvije evropske utakmice sa po 2:0 – te pobjedu kao nisu dokaza nicega, ali jedan poraz od 1:0 jeste? De se, covjece (ili dijete?), pogledaj malo u ogledalo prvo.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Od raspada protiv Genta do rapsodije protiv TSC...kakva transformacija u 3 dana...ili je u pitanju ipak nešto drugo... Zato ćete u Belgiji da popijete petardu...
L

Luka555

pre preko 2 godine

Tsc je inace u rangu genta pa je ovo neocekivano jel da
o

ok

pre preko 2 godine

Do toga je da nam je liga raspad... Eto vi ste sijali protiv Danaca, trebali da vas nalupaju 3 razlike, ali vam to neće smetati da večeras svojoj filijali iz Niša spakujete 5 komada...
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Praznik fudbala, šteta da nije danas naišao poznati Gent. Parni valjak bi im dao 7 komada.

Sakur

pre preko 2 godine

Ili mozda da su naleteli na serif sta ti kazes ili mozda kairat
O

OmasioFudbal

pre preko 2 godine

Omasio loptu hahahaha
b

bruka

pre preko 2 godine

Mozete da pljujete po Jojicu i Panticu, ali jedan od njih mora da igra svaku utakmicu, jedan od starta, a drugi da zameni Natha na poluvremenu. Posebno sada kad je Suma oteran. Takodje Terzicu davati jos vecu sansu nego do sada, mali koristi svaku priliku koja mu se ukaze. Jednostavno ne mozemo sa Nathom, Scekicem i Zdjelarom, kreacija nam je nula, posebno jer su nam bekovi ocajni pozadi, a napred beskorisni. Ljudi pljuju po Rikardu, a istina je da bukvalno nema ko da mu doda loptu, posebno ako igramo sa tri defanzivna vezna.
b

batabane

pre preko 2 godine

Tako je druze, Scekic i Miljkovic su igraci za Bezaniju.Markeca prekomandovati na ofanzinom veznom, i tako osloboditi kriio Terziću i Jovicu.Zadnjeg veznog i centralnog u rotaciji Zdjelar Natho i Jojic.Pantic moze i na ofazivnom i centralnom.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Samo jedno objasnjenje, ko je ikada igrao fudbal i bio placen za to nikada nece da uradi neki potez protiv svog tima, neka vam bude jasno, ma koliko god ti voleo neki tim. Dosta vise sa Grobarskim konspiracijama, njima je sve sumnjivo, narocito kad igra Zvezda, pa makar igrala, protiv Kopenhagena, Briza, Brage ili Surdulice, uvek nesto sumnjivo, zato, molim Delije da budu objektivni. Tacno se vidi klasa Partizana, protiv TSC-a pa svaku sansu pretvorili u gol, i da se razumemo, imaju skoro najslabiju odbranu u ligi, a pazi, igraju dva reprezentativca, Petkovic, Trajkovic,???? Ja kao Zvezdas naravno sam se nadao da posle tekme u Evropi, Partizan bude umoran malo, pa ovi jadnici (TSC) nekao iscupaju bod, ali nema nista od toga!
k

kvota 1.02

pre preko 2 godine

Hahahaha Rikardo se oporavio, oni bezobrazni bekovi Genta su ga napadali, sada se malo smirio, ovi domaći lepo lete i klizaju kad portugalska roda zalomi.
м

м11

pre preko 2 godine

Рестартујте уређај да би добили нове арене.
n

nemanja1512

pre preko 2 godine

morali su da ubace jos 3 4 arene zato sto ide PL sledece sezone, jednostavno previse liga prenose nema se gde. ko ima supernovu ima sve te arene.
A

A rek'o sam

pre preko 2 godine

Pre neki dan tacan rezultat 1:4, klasicna sklanjalica i iskupljenje za poraz od Genta. Najbolji spic evrope opet reseta mreze superligasa. Klasicne sklanjalice i namestaljke.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Рајковић мвп, код два гола се повукао да не би били офсајда,,а код трећег кола промашио лагану лопту не би ли ушла у гол
G

Gost3345

pre preko 2 godine

Ok pobedis a da li je realno da svaku pobedis protivnika sa 3 ili 4 gola razlike. Ovo je cirkus! Ovakav skor nemaju ni psg, real, barsa, city.... Bitno da aguero gomes nastavlja da reseta
G

Gostivojko

pre preko 2 godine

Stidim se na sta je spala Srbija. Zar ni sport nisu mogli da ostave na miru nego i tu mesetare i bave se prevarama. Kukali prosle sezone na Zvezdu iako bez razloga da bi imali pokrice za ovo sto rade sada.Pa znate kada ce publika da dodje na stadion? Juce
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 2 godine

Mašina ne staje... dosuše, nije imala sreće protiv moćnog Genta, ali zato sada samo štirka... Biće 8:1 na kraju. Bravo!
n

neshha

pre preko 2 godine

Je l' to onaj isti Partizan sto je igrao u cetvrtak protiv prosecne belgijske ekipe i bio nemocan???
P

PRAVI NAVIJAČ

pre preko 2 godine

Kako vam nije mrsko da pišete, svađate se i ložite međusobno. Partizan je svoju šansu za titulu prokockao na JNA protiv Zvezde. Sve će Zvezda da dobije do kraja prvenstva, kao i partizan što će sve sem derbija i to je to. Zvezda je dosta jači tim. Još sada im dolazi vrhunski napadač. Još jedne pripreme. Nastavak proleća u Evropi. Jednostavno je tako i tu niko ništa ne može.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Pravi Navijac Ne lupetaj, idi malo prosetaj Beogradom ako si blizu.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ahahahahaha toliko ste dobri da u derbiju od 20 min niste sutnuli gol, da ne kazem presli centar.. U danskoj ste trebali lagano 3,4 kom da primite, a ti mi pricas o kvalitetu pavijane
n

nešto onako

pre preko 2 godine

Generalno se slažem sve sa tobom, osim da je zvezda baš mnogo jača... Možda ima dužu i kvalitetniju klupu, možda će i dobiti neki derbi, ali na prvom derbiju se debelo provukla i nije pokazala da je jača... U ovom trenutku Partizan ima homogeniju ekipu (malo time kompenzuju manji kvalitet), dišu kao jedan i mnogo žele trofej... Zvezda sa druge strane imam osećaj, ako se desi neki neuspeh da će isplivati dosta nekih unutrašnjih problema (deluje da nisu ekipa)...
M

Miliona

pre preko 2 godine

Apsolutno tacno, pogotovu onaj deo kad kazes da je Partizan prokockao titulu u derbiju
O

Ok

pre preko 2 godine

Ti lepo na svaku utakmicu Partizana i Zvezde do kraja sezone uplaćuj po 5000 evra, pa onda pogodiš kvotu oko 2,5 na derbiju i zaradiš sebi jedan stan u Beogradu od 60 kvadrata, pošto si vidovit i znaš šta će se desiti... Svakom ko sve zna i kome su sve utakmice Partizana i Zvezde nameštene, idite bre ljudi zaradite pare, nemojte ovde da mlatite praznu slamu džabe...
Ф

ФКВ1914

pre preko 2 godine

Може ли неко да ми каже да ли је остао без Арене спорт од 4 па на даље?
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Restartuj boks
G

Gost13

pre preko 2 godine

Uveli su nova 3 kanala probaj ponovnu pretragu, ili negde na drugom broju kanal.

Forzza

pre preko 2 godine

kako ih nije sramota ljudi koji imaju antenu plus tv ne mogu da prate arene premium
G

Gost1978

pre preko 2 godine

hahhaa ajmo botovi napadajte rajkovica
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Za razliku od ostalih timova,tsc se osmelio da im sutne pa je nesto i uslo u gol.Videcemo,mozda se za 7-10 kola ova tiranija zavrsi
B

Bolek

pre preko 2 godine

TSC se isto tako osmelio protiv vas, prvi dao gol i onda izgubio 3-1. Šta si tada pisao ovde? Koja bre tiranija? Ako niste obezbedili titulu svake godine već u oktobru, to je tiranija? Vama stvarno nema pomoći koliko ste prsli.
g

gost3324

pre preko 2 godine

Poceo je rikardo aguero gomes da reseta :D
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

гробар рајковић се намерно повлачи уназад како рикардо не би био у офсајду, провидно још једном..
B

Bolek

pre preko 2 godine

TSC je i vama prvi dao gol pa ste u roku od pet minuta izjednačili. Pokrijte se ušima i lečite negde dok nije kasno.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Hahaha Pa da u stvari je Krstajic namestio i ako nije trener
H

Hvala mu na tome

pre preko 2 godine

Kolubaru necemo pominjat, jel tu su se svi povukli
S

Smislov

pre preko 2 godine

Pa ti si trebao biti trenerski genije, da si hteo, kada si to primijetio.
S

Skommy

pre preko 2 godine

Druze ovo sto si ti napisao nije zanimljivo namestiti ni na filmu.Jbt dokle ovo ide.
G

Gost MHK

pre preko 2 godine

Rajkoviću,reaguj...!
Д

Даки

pre preko 2 godine

Видећете Рикардо да ће дати 3 комада..ма ово је смешно..као.воде ови па ће они хахахах
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Nije mi jasno da li je neko i nekad skautirao ovog Uroševića obzirom da dečko apsolutno nije za ovaj sport, ako je to radio Ilijev onda je sve jasno
n

neshha

pre preko 2 godine

Ja kao Zvezdas kazem da je Urosevic medju 3 najbolja fudbalera Partizaia!
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ako sada Zvezda ne reaguje i ne prijavi mutljavine, nece nikada
m

markosss

pre preko 2 godine

Placi mala, placi...
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

Sta je sa prenosom???
P

Paja Trosak

pre preko 2 godine

Imas na Arena 1 Premium kanalu

Forzza

pre preko 2 godine

jel moguce da nema prenosa na areni
p

podesen

pre preko 2 godine

Opa bato nema golmana Popa,linijas možda ga ovaj stručnjak Stanoje krivi za gol,ne bi cela video gola sem u kupu možda.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Sve je ovde jasno kao dan kako to montira mali partizan. Na ovom gostovanju su na sve mislili. Aktivirali su varijantu 2 za nameštanje i montažu a to su sudije i crno beli FSS. Za svaki slučaj utakmicu sudi dobro poznat navijač partizana Srđan Jovanović, dok će u crno beloj VAR sobi sedeti još veći partizanov fan Lazar Lukić grobar iz Resnika. Providna režija Bjekovića, sudijske komisije i ostalih crno belih kadrova u crno belo obojenom FSS. Ako slučajno pođe po zlu u šta čisto sumnjam biće isti scenario kao u Kruševcu kod dosuđenog i bez razloga ponovljenog penala odmah u osmom minutu jer gol ne bi dali da se igralo 6 dana. Mnogo providno i već mnogo puta viđeno. Sramota!! Ali, zaboravljate onu narodnu a to će vas stići kad tad "MOŽEŠ KAKO HOĆEŠ, ALI NE MOŽEŠ DOKLE HOĆEŠ"!!
L

Luka555

pre preko 2 godine

Ovom poslednjom recenicom si sve rekao. 4 godine zvezda radi sta hoce, ali nece moci tako zauvek
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Tim je katastrofa, bekovi pojma nemaju, Jojić, Miletić rupa, Pantić na poziciji koja mu ne odgovara, svi u padu forme, realno smo krš od ekipe igra nam je nikakva Gent nas nadigrao u potpunosti, oni kad igraju presing mi ne možemo da pređemo centar a kad mi kao pokušamo presing oni su to sa lakoćom rešavali, nemamo, osim donekle Natha nekog ko će da stane na loptu da razigra, a sve je zasluga nabeđenog trenera i raspale poltronske uprave
G

Gost KGB

pre preko 2 godine

Nije bitan tim,važne su sudije !
p

prenos

pre preko 2 godine

Da li ima prenosa na areni?
s

sh

pre preko 2 godine

Menig jeste brz ali covek ratuje sa svojim nogama
G

Gost865

pre preko 2 godine

NAPRED CRNO-BELI!!
A

Al su vas oladili drugovi Belgijanci

pre preko 2 godine

Bravo GENT!!!
a

abc

pre preko 2 godine

Koliko je ovde bivših igrača, koliko rupa...Ovde nema kvaliteta ni za 0:0, ali valjda zato nema prenosa, ne mora cela srbija da vidi bruku. Kako god, Gent će ponovo da im pokaže ko su i šta su, da su kvalitet za "drugu ligu Belgije".
G

Gost555

pre preko 2 godine

Prenos je na Arena sport 1 premiim
D

Da li u bih ima premium

pre preko 2 godine

Molim za pomoc
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

I krecemo,polecemo. Ide Bajeren iz Humske po novu upisanu trojku jer ovo je Srbija i ovde ce svi da tapkaju u mestu dok oni daju golove. Ocekujem da Rikardo Aguero da dva,Menig jedan i mozda Pantic jedan. Ma tako je bre gromado a u Evropi lekcije neka vam deli polupana Santa Klara,Soci i raspali Gent
R

Realnost

pre preko 2 godine

Znas sta je relanost decko. Za poslednj8h 4,5 godina koje ste sampioni bez. Ijednog poraza sem od Partizana, lekcijensu vam delili: Ona ekipa za malte 3 3, neki litvanci u 1:0, Serif, Ararat 2:1, Kairat . Pazi ovo..Ove godine u kvalifik.ribali su bam bili predstavnici Kazahstana, potom Moldavije i na kraju Rumunije..Mi smo ove godine ograli sa Slovacima, Rusima i Portugalcima..Cuti i ne brukaj se..
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Ti ribari rumunije su sampioni svoje zemlje, serif je prvi u grupi i dobio je reala u madridu... O cemu ti pricas? Vi ste izgubili od genta koji je slabiji za 3 ili 4 igraca od prosle sezone. Pogledaj tabelu i vidi kako stoje... Svima je jasno da ce odluciti derbi na marakani jer ste pokrili 70% utakmica.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Remiji sa Florijanom, Irtisom, Spartakom iz Trnave, porazi od Kairata, Serifa.. Ispadanje od Serifa, Omonije.. Lekciju vam ocitali Jermeni koji su dosli sa ratista igrati.. A u Srbiji niko vam ne moze uzeti boda 5 godina. Naravno, uz sve regularno, suvi kvalitet. Bivsi igraci Napretka, Cukarickog, Rada, Vojvodine, BATE Borisova, Rostova, Al Necega, Nagoje, Radnickog Nisa i ostalih klubica su toliki kvalitet da im pet godina niko boda ne uzme. Da nije smijesno, bilo bi tuzno..
G

Gost999

pre preko 2 godine

A cuj ovog Hipije i izvrnute logike.. Po tome, Partizan izgubio od Genta, a taj Gent razvali Briza 6:1.. Briz remizirao sa PSG, vjerovatno najjacim timom svijeta. Po tvojoj logici od maloprije, Gent je jaci od Pariza onda.. Kakvi spinovi i gluposti, ovo je nevidjeno..
D

Darko55

pre preko 2 godine

@Realnost, mi smo lekciju odrzali sampionu Evrope i sveta, Liverpulu, Salzburgu, Kopenhagenu. Kome ste vi? Flori?
G

Gost999

pre preko 2 godine

Vi odrzali lekciju Salzburgu i Kopenhagenu?? Hahahahahaahah.. vi se hvalite uredno remijima i pobjedom koja vam nista nije znacila, a kad se Partizan hvali remijem protiv Reala, onda se smijete... Kakvi ste licemjeri, to je nestvarnooo..
@

@Gost 999

pre preko 2 godine

Ne, vi ste "pobedili" Real sa 0:0! Hahaha