Kraj užasne epizode za Nemanju Radoju: Ostao bih u Španiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.19. | 10:29

Srpski vezista bira ponude

Za 20 dana, Nemanja Radoja će konačno dočekati čiste papire i status slobodnog agenta. Tada mu ističe ugovor sa Seltom. Što je jedva čekao posle torture koju je preživeo u španskom klubu u prethodnih godinu dana.

Minule sezone nije odigrao nijednu utakmicu. Bila je to klupska odmazda zbog odluke da ne produži ugovor.
“Moja epizoda u Selti je bila pozitivna ako uzmemo minulu sezonu. Sve je bilo lepo dok nisam distanciran od tima. Ti meseci neigranja su bili najteži period u mojoj karijeri. Selta mi je ponudila novi ugovor, ali nisam želeo da prihvatim. Zbog tog mog ponašanja, klupski čelnici su odlučili da mogu samo da treniram, ali ne i da igram utakmice cele sezone”, rekao je Radoja za španske medije.

Izabrane vesti

Kao slobodan igrač može da bira gde će nastaviti karijeru. Dugo se pričalo da ima postignut sporazum sa Betisom. Ali zasad ne želi da to potvrdi.
“Cilj mi je da nastavim karijeru u nekom od klubova iz pet najjačih evropskih liga. Ne želim da pričam o zainteresovanim klubovima, samo mogu da kažem da ne bih imao ništa protiv da ostanem u Španiji. Navikao sam se na fudbal ovde, naučio sam jezik i lepo mi je u Španiji. Trenutno sam slobodan igrač i doneću odluku koja je najbolja za mene. Imam 26 godina, smatram sebe dovoljno iskusnim igračem da igram na najvišem nivou”, rekao je Radoja.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara