Komentari na vest

KRAJ: Voždovac – Crvena zvezda 1:4 (VIDEO)

R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Veljko Nikolica ako mozemo prodati to bi bilo remek delo, da ga ne geldam vise nit smrdi nit mirise, i da mi je znati ko je vratio Srnu, jeste decko borben ali posle toga velika 0. Mi posle ove sezone nadam se da prodajemo ili saljemo negde: Vukanovica, Pankova, Nikolica, Bena, Pavkova, ..... ma ima tu dosta jos igraca koji zaista nisu na sadasnjem nivou Zvezde, svi ovi napomenuti su bili ok, do pre par godina ali sad mislim da se Zvezda izdigla najmanje nivo vise. Bravo za pobedu, zalaganje, ozbiljan pristup i borbenost. Sve u svemu, idemo dalje, do titule!
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Ben upravo postao najefikasniji stranac u istoriji kluba. Bez njega nebi dobili Salzburg. Bez njega smo u LŠ bili impotentni. Silovao je Milan kao da je Mačva, a ti bi da ga prodaš. Srbija...zemlja od sedam miliona selektora. Pljuc.
m

mesina

pre oko 3 godine

Pre neki dan su Zvezdaši komentarisali kako je Voždovac pustio Partizan,sada Partizanovci kometarišu obrnuto.Jad i beda.
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Zamisli koji bi bio cemer da moraju da nas pustaju... Obama time
4

421

pre oko 3 godine

Zvezda se poigrava s ligom. Grobarima se cini da sve namestamo dok su njihove petarde i pokeri sasvim legitimni :D
s

spartacus

pre oko 3 godine

kakvo je drvo ovaj vukanovic, bolje dva cunja da stoje umjesto njega i gobelje, sapleo bi se neko na cunj...
L

LuxLux

pre oko 3 godine

Vukanovic i Gobeljic kada odu iz Zvezde slavicu

COMMANDO

pre oko 3 godine

Kao što sam i rekao danas pre podne, daćemo 4 gola Voždovcu. Rutina Zvezdinog napada.
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Jel moze neko da mi kaze zasto je Pavkov opet sklonjen?? Izvukao nas protiv Milana, posle toga dao jos jedan odlican gol... Vidi se da je smrsao i da se vraca u staru formu a Stankovic poceo da forsira brata Aleksu Vukanovica zvanog drvo! Covek stopira loptu i ona se odbija 5 metara od njega... A golove koje daje bi i moja baba dala!

gemathegreat

pre oko 3 godine

A ko je tebi rekao daje on sklonjen ??? Ja ne znam da li si ti provalio ali Stanković ne ispunjava želje po kućama već vodi tim onako kako misli da treba i to vrlo uspešno. Prema tome ne mlati jer Zvezda je pobedila sa 4 gola, 18 šuteva, 11 u okvir gola i par stativa i stopostotnih šansi. Ako ti nije dosta menjaj ili klub ili kanal.
p

postic

pre oko 3 godine

Odmara ga za Mladost
7

777

pre oko 3 godine

To bi bilo to vise mina nema...
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Ljudi,po meni igrac utakmice dr.Kanga.Svaki pas bez greske i sve napred.
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Niste mi objavili komentar. Zasto? Jel zbog toga sto u 95% slucajeva fudbaleri zvezdane primaju liptu, a nigde u blizini igraca Vozdovca? Zbog toga sto je Vozdovac primio tri gola, a igraci zvezdane sutiraju POTPUNO SAMI na manje od desetak metara (treci hol) od gol linije. O prva dva gola necu ni rec da kazem, posto bi to bila uvreda za svakog inteligentnog coveka.
Z

Zole vole

pre oko 3 godine

Zvezdini igraci majstorski se otvaraju da bi primili loptu, razlika u kvalitetu ogromna
T

Tebe cekam magarče

pre oko 3 godine

Nek pogledaju igraci partizana kako se igrac ubacuje u prazan prostor, mnogo morate jos da ucite od Zvezde
G

Gosti

pre oko 3 godine

Ne srdi se vidis ode glava nemozes recenice sastaviti polako disi

gemathegreat

pre oko 3 godine

Jock, već da podilkaniš od frustraciju. Penušavac !!!
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

@xole, @tebe cekam, pogledajte gol Ivanica. U trenutku proigravanja Gajic je u liniji sa igracem Vozdovca, igrac Vozdovca trci paralelno sa Gajicem, a svako ko je makar jednom u zivotu udario loptu zna da igrac Vozdovca MORA da ide na Gajica da bi ga blokirao. Ponavljam, svako ko je makar jednom udario loptu u zivotu. Dalje,oko Ivanica, tri igraca Vozdovca na 6-7 metara od gola i niti jedan od njih ne ide na lipru vec gledaju cirkus Adrija. O Benovom golu....ma dajte bre
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

@gamethegreat, diplomirao sam 2997 god. na Visoj trenerskoj skoli u Beogradu, kod Prof. Dr. Veljka Aleksica. Jesi li ti, bilo kada u zivotu, stupio na fudbalski teren?
8

83

pre oko 3 godine

Lagano!!!
m

miki 89

pre oko 3 godine

koja ozbiljna ekipa u evropi menja stopere i bekove u svakoj utakmici ??? ozbiljno nije mi jasno izmene ,imamo tri napadaca na klupi a mi igramo bez napadaca

gemathegreat

pre oko 3 godine

Završi kurs za trenera , odradi par sezona pa se vrati da diskutujemo. Bože svaka budala se umislila da nešto zna.
c

cccc

pre oko 3 godine

Ko je skautiro ovog Vukanovica stvarno je stručnjak. Taj nije trebao ići do Kruševaca, da je otišao u obližnju šumu u okolini Beograda bolji balvan bi našao od njega.
a

arroyo

pre oko 3 godine

logika prosecnog frustriranog grobara kad su nam oteli titulu: vozdovac je privatan klub nece oni da se sklone, sad kad ih lagano tresemo: sklanjaju se drzavnom projektu. Kakvi kompleksi
o

omerlija

pre oko 3 godine

Eto odmarali igrace protiv partizana i izgubise i kup i bodove a izgubice i sledece gostovanje. ja sam ljudi zaista zabrinut za JSD. oni ce skroz da se utope u prosek u svakom sportu. to bez sale nije dobro, jer posle nece biti interesantno da ih ponizavamo.
B

Budimo Realni

pre oko 3 godine

Navijac sam zvezde ali gol Ivanica, niti igrac koji cuva Gajica pokusava da spredi centarsut, a Ivanic sam u sesnestercu pored 3 stopera koja stoje na po 2 metra od njega i nemaju nameru da pridju . E sad ili su igraci vozdovca mnogo losi ili je ovo pusteno da se da gol .
Z

Zole vole

pre oko 3 godine

Ti navijac Zvezde... hahahahahahahahahahahahahah..bruko sto se lazno predstavljas
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Ti si navijac Zvezde koliko sam i ja navijac partizana...
N

Navijac...

pre oko 3 godine

...sam partizana i kad vidim kako se Vozdovac danas bori a kako su se nama sklanjali, cisto me je sramota.
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

A, sto se iskukaste danas auuuu...Trenutno - 12!!!
B

Budimo Realni

pre oko 3 godine

Tebi nista nije sumnjivo sto odbrambeni igraci nicim ne pokusavaju da sprece centarsut i stoje gde stoje ? A drugo cek sto ne mogu da budem navijac Zvezde i u isto vreme da kazem da mi je sumnjivo ovo ?
K

Kokot

pre oko 3 godine

Nedeljko leci se
V

Vukanovicu

pre oko 3 godine

Drvo
O

Ojo

pre oko 3 godine

A di vam je vuleeeee
C

Cccc

pre oko 3 godine

Pa daj Stankoviću ili menjaj tog Petrovića ili mu reci da se dečko uozbilji. Čoveče on ide iz greške u grešku.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Sudeci po polozaju stajne noge, igrac Vozdovca je bio u ofsajdu kod njihovog gola. U svakom slucaju je sumnjiv gol.
h

humska

pre oko 3 godine

Kakve veze ima sto je Vozdovac izveo 6 bonusa ili pre neku nedelju Proleter 7 bonusa kad je to sve normalno protiv zvezde.. Doduze jesu kukali sto je Vozdovac igrao sa 4 bonusa protiv Partizana u kupu al nista cudnoo
Z

Zole vole

pre oko 3 godine

Sest bonusa... hahahahahahahahahahahahahah.. pogledal ovo je najaci tim
3

31 titula

pre oko 3 godine

Alo Humska samo opuseno evo vec je4:1 za Zvezdu.Smiri se evo idtative umalo 5 kom. Pa nisi valjda ocekivao pobefu Vozdovca?
9

951357

pre oko 3 godine

Kakve veze ima to što je Voždovac izveo 6 bonusa protiv Zvezde a protiv Partizana 7?
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Sto li je trener Vozdovca izveo Ivezica, 12-tog igraca ljubimice ?
M

Misolovka

pre oko 3 godine

A zasto je Stankovic izveo Bena? Trener ima pravo na izmene
A

ANALIZA JE REGISTROVANI BOT

pre oko 3 godine

Nelle 007 stize sendvic bote
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Za,,motel radmilov,,Jel to ona lekcija kako golman zadrzava na minus 11 ?
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Dobra tekma, Vozdovac je nezgodan, a fale im nekoliko igraca, znaci da bi bili kompletni ne bi lako bilo ni Zvezdi ni Partizanu. Ali, svako ko voli sport jasno vidi da je ogromna razlika u kvalitetu, nadam se da Zvezda dobije ovo. Mene me nervirao Gavra ali ok iskupio se sa tim prodorima na kraju, od jednog od njih pao i gol, ali sta je Ben promasio, lele, zamislite kako smo krstili Gobelju za onaj promasaj u Milanu, e ovaj promasaj prevazidje njegov. Vozdovac se osokolio golom, poceli su da trose minute, da se brane sa svim silama, i tako to na kraju ispada, gubis. Citam za Ivezica kao neznalica, panj ovo ono, sta reciza Varana, dva gola namestio Sitiju i to polufinale LS, ali tamo ne postoje teorije zavere kao kod nas, mi smo za to sampioni. Meni je drago da nema letargije, Zvezdini igraci se zalazu, ozbiljno, diciplinovano, i za sada je ok, nadam se da cemo dati jos par golova u nastvaku, bar jos dva, da privedemo kraju ovu tekmu i nezgodno gostovanje. Bravo momci, napred do titule!
R

Realno123

pre oko 3 godine

Ne vredi vam se raspravljati sa ovim tastatura kompleksasima. Jbg staces kada 60 % Srbije navija za Zvezdu pa nas pustaju a ovih 40% su svi ostali. Rastu kompleksi aaaa
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Hahahahahahahah ala lupetas, jel su to tvorzan i coki brojali koliko Srbije navija za zvezdu ? Vise od pola stanovnistva Srbije uopste i ne prati sport,neko je gladan,nekog ne interesuje,od ostalih 40% veliko pitanje je koliko uopste prati fudbal,mozda 25%,a od tih 25% pitanje je koliko prati klupski fudbal i koliko navija za zvezdu a koliko za druge klubove, tako da tih vasih 70% je mozda u najoptimisticnijim procenama 15% od ukupnog broja stanovnika Srbije.

Aha

pre oko 3 godine

Opet se neki nadaju i opet kidaju zivce,neprocenjivo hahahahaha
A

A5cz

pre oko 3 godine

Aj bre ne lupajte vise, vozdovac igra u istom sastavu kao protiv partizana u kupu. Samo hajdin je tu sad. Ali zanimljivo mi je zalaganje igraca Vozdovca danas, 10x ozbiljnije nego u kupu. Sve u svemo, lagano ce Zvezda do 1:4 ovde, a imam osecaj da ovi iz suparnickog tabora vise gledaju nase utakmice nego njihove.
h

humska

pre oko 3 godine

Pametnjakovicu Vozdovac ne igra u istom sastavu kao protiv Partizana u kupu, jer je tada igrao sa 4 bonusa, a sad igra sa 6.. Pola tima omladinci.. A sto se tice borbe Partizan je za vas Barselona
A

A5cz

pre oko 3 godine

@humska Al si ti puko sine
A

A5cz

pre oko 3 godine

Al si ti skrenuo pamecu....
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Malo radosti i za groblje... Citav ih 30 minuta su zivjeli u sreci i nadi... Ali, jbg pustise nad zmajevi....
G

Gost12

pre oko 3 godine

Nista to nije, oni su tako 20 minuta bili prvaci Evrope)))
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Vidim da sve vrvi opet od zebrica. Za njihov klub mozemo samo napisati:ono sto je nevaljano od pocetka ne moze se osnaziti protokom vremena
L

LuxLux

pre oko 3 godine

Zvezda igra najlepsi fudbal i to je to...svaka cast Stankovicu ovo je evropski Fudbal...Zvezda ranije nije nikada ovako trcala i borila se...Nema vise onog sporog Fudbala...ona time lomi protivnike koji izdrzi 20 min takvog Fudbala i kraj...IDEMO JOS JEDNA TITULAAAAAA
l

lud lud

pre oko 3 godine

hahahahahahahaha
N

Novi Sad Czv

pre oko 3 godine

Mozak jednog prosecnog fudbalskog navijača iz bunkera: 1. Pre početka utakmice, sve se zna, zatvorena utakmica za zvezdu, 0:3 2. 4 minut utakmice, opaaa, tako je bre, kad nema sudije ne mogu ništa, gazi bre drzavnu mezimicu 3. Poluvreme 1:2 pa da, jesam reko da je namesteno... I tako u krug... da vas nema trebalo bi vas izmisliti... I tako u krug...
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Upravo si objasnio kako funkcioniše mozak Zorana Ilića iz Lomnice kod Despotovca
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Prema igri i šansama u prvom poluvremenu realan rezultat je trebao da bude najmanje 4 : 1 za Zvezdu.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Jeste 0-18 je realno, i u kosarci sinoc je 250-0 trebalo biti, ali vas svi kradu a bodovi prste. Ponavljate se ponavljaci
G

Gost111

pre oko 3 godine

Krenula sklanjalica od "greske" Ivezica, odbrambeni igraci Vozdovca stoje kao cunjevi dok anemicni Ivanic daje gol glavom hahahahahaha ding dong lako cemo sklanjalica liga u sluzbi ljubimice
s

salemuuuuuuuuuuuu

pre oko 3 godine

NISTA OD 30000 EVRA.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Ma samo vi igrate posteno, vama se niko ziv ne sklanja! Vi ste bre ekipa, trazite vajld kartu za neko drugo prvenstvo
V

Volim fucu

pre oko 3 godine

Bila u kupu, nazalost, a i veceras ces videti tvoj parni valajak kako melje prazan teren .Ćuti tu, stidi se...
9

951357

pre oko 3 godine

Ja bih stvarno voleo da su ovako stojali i protiv vas. Samo uporedi njihovu borbenost u kup i prvenstvenoj utakmici. Nebo i zemlja.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

A jel tebi dobro.. Zmajevi grizu od starta a ti spominjes sklanjalice... sklanjalica je bila protiv partizana
P

Postic

pre oko 3 godine

nemas ti pojma ,sklanjalica je bila ono u kupu
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Sve si u pravu i plači.. Šta drugo da ti kažem.. Imao si pola sata sreće i nade, sada opet nastavi gdje si stao prije utakmice... Mislim na - 9....hahaha hahaha
S

S22dsa

pre oko 3 godine

Bruka i sramota Hajdin jedva ceka da se makne da zvezda udje u sansu a ni ostali u odbrani Vozdovca se ne trude nesto preterano. Klasicna sklanjalica, naredjenje je takvo, mora da se skloni mezimici da slucajno ne izgubi neki bod.
3

31 titula

pre oko 3 godine

Koliko li ce sada tek biti plakanja zato sto je Zvezda preokrenula rezultat,zamislite nije izgubila.
P

Poppaa

pre oko 3 godine

Jao Milunovićuuuuu, gde gledaš?!
S

Slobaaaaa

pre oko 3 godine

Odlično igra Voždovac!
G

Gost111

pre oko 3 godine

Koja sprdnja,Ivezic uzme loptu el magiku i umesto da je ispuca, on mu je vrati u noge, hahahahaha "okliznuo se" cirkus
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Znaci uzeo pa mu Vraca... hahahahahahahahahahahahahah ko li je tebi sipao drogu u kokain
G

Gostimir

pre oko 3 godine

a kad se Zvezdin igrač oklizne onda je klizavo? Brate bukvalno pljusak natapa teren sat vremena.Plači
N

Nelle007

pre oko 3 godine

ANALIZA leci se
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Meni je interesantno da kad igramo sa visokim napadacom centarsuta ni za leka nema… A danas kad igramo sa igracima od metar i zilet Roda i kompanija samo centriraju! Kome ljudi, kome sad??
a

abc

pre oko 3 godine

Prvi centaršut gde je lopta išla nešto niže i pao je gol, ne mogu da verujem da Rodić i Gsjić centriraju visoko u situaciji kada je Ben u špicu.
F

FDGH

pre oko 3 godine

Kucu dajem da ce biti penal za zvezdu.
V

VAS

pre oko 3 godine

Pa daj u kladionu.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Nikom ne treba kuca u Lomnici...
F

Familija

pre oko 3 godine

Napred lavovi
G

Gost111

pre oko 3 godine

Sad ce Hajdi da skrivi penal
9

951357

pre oko 3 godine

Nije on Danilo Pantić
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Nije Hajdin Danilo Pantić da sabotira igru svog tima
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Niko se nije ponadao niti sumnjao da ćete pobediti. Čestitam vam unapred osvojenu titulu, drugačiju i ne zaslužujete. A u derbiju dobijate porciju. Mada vama i posed lopte u derbiju znači pobeda.
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

A najjaci su mi ovi komentari kao “sve se zna” hahahah gledaj utakmicu malo “pametnjakovicu”, sto ovi ne mogu posle gola da izadju iz svojih 16 metara od pritiska, i to na svom terenu! I kao - “unapred pobeda”. Pa naravno da ce da prime 4,5 komada! I treba! Ko im je kriv sto ne igraju fudbal 90 minuta!
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Cemu takav stav?! Ko gubi ima pravo da se ljuti.. Sada ste vrhunski tim, a kada vam je Savo prosipao bodove neko je drugi bio kriv? Zasto toliko licemjerstvo? Jesmo li vas mi doveli na - 9?!!Zaista imate nevjerovatan stav i teorije zavjere...
M

MRKELINJO

pre oko 3 godine

Uspesi Zvezde su za vas nedosanjani san.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Zna se da Vozdovac i mnogi drugi ne smiju da predju centar dok ne dodje sigurno vodstvo zebrica. Oni koji se usude da predju ima arbitar i Natko da ih nauce pameti.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Bolje ti malo razmisli kako ste ih vi razvalili, nisu odjednom znali kako se igra fudbal, a protiv zvezde kidisu ko mutavi. Nemam nista protiv da se momci bore protiv Zvezde, tako i treba da se igra u ligi, ali je sumljivo kako protiv vas u zadnje vreme svi zaboravljaju da igraju fudbal i primaju 4,5, 6 komada. Malo se zapitaj u cemu je problem. Napred Zvezdo rusi boraniju.
G

Gostttt

pre oko 3 godine

pa i partizan kada je dao gol zvezdi iz greske erakovica nije vise izlazio iz svog kaznenog, jedino stojke kada je ispucavao
h

h a h a h a

pre oko 3 godine

Pa vi u prvenstvu u zadnje četiri godine imate jednu pobedu. M9o grobare, moj grobare...
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Može to i bolje, tolike replike na malo "gasiranja", lepo vam je Gobelja objasnio ,a od te silne leprsave i dominatne vase igre, slavite ikseve u derbiju i posed lopte. Dobićete porciju, koliko god ovde sebe samoobmanjivali.
A

As

pre oko 3 godine

Sad ce sudija i preokret haha
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Mole se vatreni navijaci Vozdovca da smire svoje strasti... Hvala...
K

Kula

pre oko 3 godine

Ja mislim da ovo treba da se digne na najvisi nivo i da se odmah reaguje, kako se neko usudjuje da ponosu Srbije da gol. Mislim da Zvezda osnuje i pikado klub da bi morao da bude najbolji. Teška je to bolest.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Alo bre nije poenta u tome sto vodi protiv Zvezde vec sto je pustio partizan...sad grizu ko zmajevi i bas se vidi da nisi nula od ekipe kakvim su se predstavili protiv partizana
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Teska he bolest kada mladost prodje u ostavljanju komentara....
Т

Терзић

pre oko 3 godine

Ало Вождовчани, шта сте се растрчали?
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Sto niste se rasterali i protiv partizana
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Опа, 1:0 за Вождовац. Багује нешто склањалица. Пали се сигурносни систем по имену Чоловић.
9

951357

pre oko 3 godine

Pačekaj, je l' sklanjalica ili sudija navlači? :D Dogovori se :D
G

Gost1234

pre oko 3 godine

necu 1 necu 2 6 bonusa hocu ja
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

A komentarisali postavu Voždovca protiv nas u Kupu, sa 4 bonusa, Arsićem i Stanisavljevićem. Damjanović danas izveo još mlađi i slabiji tim. A najjače je ono, ej' nema Prekovića, onog što im je dodavao loptu pa napravio penal dok je branio za Inđiju. Licimeri obični.
S

Senseimaster

pre oko 3 godine

Možda samo da se pomene da je možda sumnjiva situacija kod gola ako već nije ofsajd....a za Zvezdine golove se angažuju svi mogući geometri...
R

Ros

pre oko 3 godine

Zvezdini golovi se nikad ne ponistavaju.
z

zak

pre oko 3 godine

Na granici,uglavnom vrlo sumnjivo .
G

Gost1234

pre oko 3 godine

6 bonusa oho
9

951357

pre oko 3 godine

Jedina razlika između ove i postave i one protiv Partizana je što danas igra Hajdin i još jedan, ne sećam se koji. Apsolutno ista. Dakle, i protiv vas su igrali sa 6 bonusa. Samo danas imaju želju da igraju a protiv vas su glumili čunjeve...
T

The Beatles

pre oko 3 godine

Napred Voždovac!
C

Czv bgd

pre oko 3 godine

opet Ben u napad nmz Ben nikako da igra u napad
Е

Еро 'с онога свијета

pre oko 3 godine

Али, ови изговори, типа други тим против Партизана, а против нас најјача постава... Ромски циркус. Траже изговоре, ако киксну против фудбалског гиганта Вождовца. Само ви редовно палите Вучку свећу за здравље и ништа не брините. Против вас ћемо опуштено, са трећом поставом. Имаћете и корнер гратис у зауставном. Да Деки не плаче. теорер
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Dade ga Vozdovac, a partizan pustao
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Opet igramo bez napadaca! Onda ce u drugom poluvremenu da uvede Pavkova da nas vadi iz g.. ana!!
C

Czv bgd

pre oko 3 godine

Bas tako
G

Gostfff

pre oko 3 godine

ne razumem zašto milunovic I pankov
Е

Еро с' онога свијета

pre oko 3 godine

А
G

Gost555

pre oko 3 godine

sta rece trener, nece moci handing da im pomogne??? ccc kakav lazov
P

Partizan u srcu

pre oko 3 godine

Gde su sada likovi koji su pisali kako je Vozdovac izveo drugu postavu protiv Partizana???? ISTA POSTAVA KAO I U KUPU! Obraza bez...
e

ece

pre oko 3 godine

igra hajdin npr
P

Partizan u srcu

pre oko 3 godine

Da, Hajdin jedina izmena, velika razlika... Voimja oca
@

@Paetizan u srcu

pre oko 3 godine

Ne izmisljas, Vozdovac cak 8 promena, Vozdovac u najboljem sastavu protiv Zvezde
P

Partizan u srcu

pre oko 3 godine

8 promena???? Ko ti je sipao drogu u kokain???
T

Tuš

pre oko 3 godine

Ozdravili igraci Vozdovca preko noći
N

Novinar

pre oko 3 godine

Vozdovac ce da da sve od sebe da saplete Zvezdu.
K

Kobra

pre oko 3 godine

Vozdovac inace filijala partizana nastupa u najjacem sastavu
l

lool

pre oko 3 godine

To je legitimno, problem je sto su protiv partizana izveli drugi tim kao i vecina ekipa
b

bruka

pre oko 3 godine

ali samo uporedi sastave, kako su mogli protiv Partizana drugi tim, a protiv zvezde prvi su izveli isti sastav
Z

Zeljko89

pre oko 3 godine

Zasto ne pisete da Zvezda juri 17. uzastopnu pobedu u Superligi i u kupu?
9

951357

pre oko 3 godine

Zato što je to normalno, jer smo babaroga za ovu ligu. Nije normalna vaša serija da krš ekipa bez napadača pobedi 15 zaredom, a do juče ste sa jačom ekipom od ove gubili od drugoligaša...
Z

Zole

pre oko 3 godine

Babaroga kazes? Hhahaahah... Pa ovaj niz je lazniji i od Milojevicevog! U Evropi vise srece nego pameti, Milan se raspada kao što vidimo odigrali ste 2 egal utakmice svaka cast ali daleko je Milan od ozbiljne ekipe!
9

951357

pre oko 3 godine

@Zole - da, ekipa koja je 20+ kola u Italiji prva je raspad i daleko je od ozbiljne ekipe. Grobarska logika.
b

bruka

pre oko 3 godine

druze, 20+ kola su prvi, i sad ih preteko inter, razbio ih 3:0 pred zvezdu,pre toga i posle kiksali jos 2,3 tekme, u padu su forme, ne znam kako samo gledas pozitivne strane