Komentari na vest

Kraljevica - zaječarska Alijanc arena: Kad se spoje zona i Liga šampiona (VIDEO)

M

Mare Car

pre 8 meseci

Nadam se da Timok nece nikada uci u Super ligu. Recite sta hocete, ali ja se tome iskreno nadam. Ne vidim smisao u tome, nekom je napravljen novi stadion, i ajmo sad da ga uguramo u Super ligu, makar na silu. Pa ne igraju stadioni fudbal. Nego igraci. Potrebno je da imate stabilan klub, klub sa istorijom, tradicijom,... Njih ce na silu da uguraju u Super ligu, i onda ce da ispadne neko ko veliko fudbalsko ime. Treba li da ispastaju Radnicki Nis, Radnicki KG, Spartak zbog nekog FK Timoka? Ne treba!
V

VladaBg

pre 8 meseci

Pa stadion ni ne igra fudbal, nego igraci na novom stadionu. Tako da ce ove klubove ugurati sami igraci u Superligu. A ko ce da ispadne? Pa to sigurno nece biti dva Radnicka, Napredak ili Spartak. Nekom mora da se napravi prvom, mora li da se pojedinacno pita svaki gradjanin da li mu se to svidja ili ne? FK Timok i ima istoriju, tradiciju, a sto je najvaznije ima i navijace.
m

možda

pre 8 meseci

Zaječar na granici sa Bugarskom, blizu je Rumunija, Leskovcu je blizu Makedonija, Grčka, Albanija, Loznica je na granici sa Bosnom, blizu je Hrvatska, Slovenija. Država ove stadione nije finansirala iz svog budžeta, raspitajte se malo bolje. Uefa je snosila troškove i miriše na to da ćemo biti domaćin nekog evropskog prvenstva za mlade u nekom skorijem vremenu. Sve u svemu NE ZANIMA ME! Pozdrav svima
m

marko gara

pre 8 meseci

Grade stadion zbog populizma i političkih poena u fudbalski i ekonomski mrtvoj sredini. I posle ti dižu cenu struje i svega ostalog da pokrivaju rupe a ovamo se razbacuju milionima i još prisvajaju kao da je to njihovo delo a ne plaćeno NAŠIM parama. Ako već imaju milione za nove stadione gradite po redu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i tako dalje, fudbalskim sredinama koje imaju kapacitet za profesionalni nivo fudbala, a ne trećeligašima kojima je i tribina od 1500 mesta bila puna kapa.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Najbolje je da nista ne grade da neko ne kaze da je to zbog populizma i političkih poena. A te ekonomske mrtve sredine, kao sto je recimo grad Leskovac od 125000 dusa, treba prosto prepustiti svom prirodnom kraju i nestanku... Da covek ne poveruje, sta vi ustvari zaista mislite, kad trabunjate te vase gluposti, sto se ovo ovde zida, sto se ono onde zida, jer bez obzira kako vi to srocite, vi upravo ovo mislite, kako sam napisao, i to samo govori koliko ste vi odlutali u vas kvazi elitizam u okviru kruga dvojke. Nista za vas ne postoji, mozete mozda da svarite nekako Ns, Nis i KG, barem po prici sada, a ostatak Srbije je za vas nista, prosto vi to i ne vidite, zivite u nekoj svojoj paralelnoj dimenziji, u krugu dvojke. U totalnom ste deficitu mozga, cemu li se vi samo nadate, niste mi jasni
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

"Recimo, za Prvu ligu vam je potrebno oko 50.000.000 dinara." Evo predloga za seriju intervjua. Uprave klubova, kako uspevate da nabavite toliki novac?
V

VladaBg

pre 8 meseci

Cak je i dobro sto ova 3 kluba sto su dobili nove stadione nisu u Superligi, mada ne verujem da su pretpostavili da ce Timok jos i ispasti iz Srpske lige. Da su dosli u SLS, pa onda dobili stadione, tu bi bile i pobede i porazi, a mogli bi i da ispadnu, ovako ljudi ce dolaziti na utakmice, jer su stadioni novi, a uglavnom ce pobedjivati jer je konkurencija u PLS i SL slabija, i taman za 2-3 godine ce uci u SLS, sa zadovoljnom publikom i sto je vaznije sa formiranom kulturom navijanja, da dolaze na stadion da podrze svoj klub. Tu cemo dobiti 3 stabilna superligasa, koji ce predstavljati primer navijanja i kako se podrzava svoj klub.
D

Dosta je

pre 8 meseci

Stvarno nemam ništa protiv da gradovi dobijaju nove stadione,ali kad vidim stadion u Nišu,to je žalosno,pa Subotica,Novi sad,Kragujevac,Kruševac,Čacak,Surdulica....super ligaši,a stadioni beda,nije mi jasno zašto tako radi ova država?
D

Dragan 1985

pre 8 meseci

Jos nisam video drzavu koja se takmici pod Uefa okriljem, a da izgradi stadion po Uefa standardu fudbalskom klubu iz 4 lige. To ima samo u Srbiji i nigde vise. Umesto Novi Sad, Subotica, Kragujevac, Nis, Novi Pazar, Krusevac...stadion dobili betonasi. Od fuzionisanja i spajanja klubova nema nista, to su price za malu decu. Stadioni ce da tavore u nizim ligama, drzava ce morati da placa odrzavanje jer lokal nema para zbog centralizacije, eventualno ako reprezentacija bude igrala protiv laksih protivnika prijateljske ili utakmice lige nacija.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Odakle ovi izvlace ove botove, nije mi jasno. Sve veci i veci skart. Privatni fakulteti po Beogradu uzimaju svoj danak. Pazi ovo lik protura centralizaciju kao problem, sto su sve pare u Beogradu, a Drzava izgradila stadion u Zajecaru. Znaci resenje je da Drzava ne zida nista sem u Beogradu, pa cak ni u NS, Nisu sto ih ko fol pominje, jer kasnije navodi centralizaciju. Inace kvalitetniji igraci u nizim rangovima, faktor novi moderan stadion nece imati nikakav uticaj na njih da zaigraju za Timok. Bice u fazonu, imam ponude od Meševa i od Timoka, hmmm teska odluka, ali mislim da cu ipak se odluciti za fk Meševo...haha dal ste realni? I to kao nece progurati klub za par sezona u SLS. Videces, bice Timok vrlo dobar superligas za par sezona 👍
D

Dragan 1985

pre 8 meseci

VladaBg@ Da li si ti svestan da Timok pokusava jos od 1919 godine da udje u najvisi rang, i nikako mu ne uspeva. Sta ce stadion u gradu koji za 30 godina nece imati ni jednog mladog coveka, jer svi beze za BG i EU...za Zjaceras se predvidja izumiranje u ovom veku. Zajecar je od 1991 do 2023 izgubio 20 000 stanovnika. Zajecaru treba nesto drugo, a ne stadion. A jednog dana kada se promeni vlast, nova vlada nece placati odrzavanje terena u Zjecaru, Leskovcu i Loznici...ima sve da se zapusti.
V

VladaBg

pre 8 meseci

@Dragan Zajecar 1991.godine. br.stanovnika 39219, 2023.godine 32448. Znaci 39219-32448=20000 !!! Ma bravo druze cista desetka iz matematike. ✔ Ja ne znam sto tolko imate potrebu da lazete, pravite dramaturgiju, msm ono svi imamo internet, moze se sve lako proveriti. 😀 Ako je tako da im preti izumiranje, onda im ne treba ni stadion ni nista drugo, ne znam sto spominjes to drugo, bacas mamac samo, mozda im treba groblje da se prosiri, al kad bolje razmislim ti rece da svi beze za BG, ne treba im ni to, jel tako? 😀 Znaci da Zajecaru ni nikome sem BG i NS ni ne treba nista, nego sve treba davati samo u BG i NS. Ne pomenu li ti sam problem centralizacije gore iznad, il mi se to samo cini? I ovo bi bilo tvoje resenje? E moj Dragane, ne pomenu ja za dzabe iznad da privatni fakulteti po BG uzimaju svoj danak. Ali cuj ovo ludilo, Timok od 1919 (zato sto od tad postoji ) pokusava da udje u Superligu, i ne uspeva im, i covek ladno izvodi iz toga zakljucak da im zato nikad to nece ni uspeti. 😀 Druze, ja ti kazem da ce im uspeti. A vise verujem svojoj logici, nego tvojoj, aj da kazemo logici 😉
T

Timok-Bor, derbi

pre 8 meseci

Gitarijada u novom ruhu. Zaječarci, kao i ostali po gradovima Srbije, ne vole svoj gradski klub, boli ih uvce, oni vole onog ko pobeđuje. To što će gledati kako nov stadion s godinama propada, to je možda i neka vrste kazne za takav tupanski menatlitet, u smislu - pa vidite k kve ste budale, da volite svoje, imali biste ovaj stadion pun, gledali i navijali za svoj klub u mnogo lepih i bitnih utakmica, ali vama vi sami niste bitni.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 8 meseci

С обзиром да су нам градови девастирани што због силних ратова што због економског суноврата, снакција или урбанистичког хаоса, подржавам изградњу стадиона као вида урбанизације, увођења реда и пружања младима неког новог садржаја. То подразумева да стадиони имају комерцијалне садржаје попут продавница, ресторана, кафића, биоскопа, куглана итд. да су око њих уређене површине, саобраћајнице, градски превоз и сл. Све остало је чист промашај. Приоритет морају бити топ 10 највећих градова (осим Београда и Новог Сада), а поред стадиона било би добро да држава има стратегију изградње спортских дворана (кошарка, рукомет, одбојка) и базена. Опет наглашавам, све да буде урађено тако да кроз издавање атрактивних пословних простора ти објекти буду самоодрживи.
S

Salesperson

pre 8 meseci

Terajte onda ove superligase sa oranicama da igraju na novim stadionima dok ne promene podlogu! Radnik Surdulica, Javor, Mladost Lucani, Cukaricki, Radnicki Nis… sve njiva do njive!
K

Kaze

pre 8 meseci

Spartakov zreo za renoviranje , pa da si bio na njemu video bi da je zreo za atomsku da se nezna da je bio tu uopste , eto takav je
A

Ale

pre 8 meseci

Ja prosto ne mogu da verujem da je ulozeno 30M evra za stadion u grad ciji klub Sigrurno! nikada nece igradi prvu ligu Srbije, a i da je igra, taj novac ne mogu nadoknaditi, umesto da se ulozi u bolnice po ovoj jadnoj zemlji, gde u vecim gradovima spadaju plafoni po bolnicima, mogu misliti samo kakva je i situacija u zajecarskoj......
V

VladaBg

pre 8 meseci

Opa! Pa mi ovde imamo i proroka. Evo coveku se javilo da Timok sigurno nikada nece igrati najvisi rang. 😀 Kao argument je da to oni nikad ne mogu da nadoknade. A bolnice mogu inace. One ce nadoknaditi te pare, jer su profitabilne po samoj svojoj prirodi. Pogledajmo stadion Cukarickog, ne vredi ni toliko, a ove godine prodase igrace za 10 miliona evra, oni su svoj stadion otplatili nekoliko puta.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Ovakvi likovi kao ovaj sto pise da nam ne trebaju stadioni zato sto smo izgubili od Madjara jednu tekmu, to je kao da te savetuje lik koji je odsekao sebi onu stvar, zato sto ga je ostavila riba 😀
k

kikonja

pre 8 meseci

alo negativci,lenjivci i primitivci koji ste nezadovoljni sa sobom,ako ste nezadovoljni sa sobom,zasučite rukave i ako vam se ne svidja kod nas,otvorena su vam vrata celig sveta,potrudite se,ucite,budite uporni i idite dalje ako vam nije dobro kod nas...mrzim politiku i nisam clan niti jedne stranke ali definitivno se nesto radi i desava u nasoj najlepšoj Srbiji,od stadiona koji ce privuci mnogu decu i ostati njima,mnogih košarkaških terena,puteva i pruga koji su bili totalno zapostavljeni i mnogo ,mnogo drugih stvari koje oni neki prošli nisu ni pipnuli...medjutim Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh tesko...kako ne shvatate da smo unazadjeni 1000 godina i treba mnogo vode da protece da bi se povratili u svakom smislu a ne, samo znamo da kritikujemo i lajemo a nista ne preduzimamo ,tastatura kritičari i heroji...
D

Disco Funk Klasici

pre 8 meseci

U redu je, nisi član stranke. Kad bi se lagali...
V

Vlada79

pre 8 meseci

...sva sreća pa si apolitičan...
B

Brankoni84

pre 8 meseci

Krstim se levom i desnom🙄: Old Traford u Leskovcu, zapad se šepuri lozničkim Velodromom, a na istoku Alijanc arena. A nacionalni stadion da nazovemo od milja "Parizer arena".😂😂😂
o

otodjibaje

pre 8 meseci

Hahaha koliko si duhovit, evo svi se smejemo....zar ne vidis srecu ovih ljudi iz potpuno zaboravljenih krajeva Srbije ? Umesto da budes srecan, ti ces kao da budes duhovit, a pritom me politika ne zanima....
с

саббатх

pre 8 meseci

Добише сви нешто а у Војводини нека Маџари граде? Онда да се не чудимо што се појављује сепаратизам…
Z

Zoki019

pre 8 meseci

Sreća ljudi iz zaboravljenih krajeva Srbije? Možda tebe politika ne zanima, ali po ovako suludom komentru se nazire da moraš da ih pišeš iz nekog razloga. A to je već debelo politika. Prvo, građani Zaječara nisu srećni zbog novog stadiona iz prostog razloga što im isti nikada nije bio potreban. Postojeći je renoviran pre nekoliko godina i sasvim je dovoljan za potrebe grada. Drugo, Zaječar ima barem 50 drugih prioriteta pre stadiona. Tako da je jedino što je tačno u komentaru koji si napisao da je zaboravljen. I biće zaboravljen sve dok ljudi iz ličnih interesa štite diletantske poteze vlasti.
V

VladaBg

pre 8 meseci

@Zoki Sta ti znas dal građani Zaječara nisu srećni zbog novog stadiona? To je vas problem sto vi politizujete ovo zidanje stadiona, i svakog ko podrzava njihovo zidanje najedate sendvicima, sto jedino doduse i umete da radite, da lepite drugima etikete. Uostalom hajde da vidimo, kad bude bilo otvaranje koliko ce biti prisutnih gledalaca na tribinama, pa po tome da sudimo. Evo u Leskovcu je bio pun stadion, ali cini mi se da ces ti i za njih kazati da ni oni nisu srecni zbog novog stadiona. 😉
A

Alexx

pre 8 meseci

VladaBg... Pusti ti otvaranje, videćemo koliko će biti gledalaca na utakmicama Dubočice.
V

VladaBg

pre 8 meseci

@Alexx Pa to mozes i sad da vidis 6000 bilo na prosloj
D

Dhdhb

pre 8 meseci

Koji li je tenkre smislio to zaječarska alijanc arena? Opet vi sa srpskim Mesijem, srpskim Ronaldom, srpskim Old Trafordom, itd. Glupo je, jadno je kopirati bilo koga. Na stranu što je sprdnja i omalovažavanje domaćih stadiona i igrača...Ne mora da bude srpski Kamp Nou ili šta već, nek bude samo normalan stadion i pre svega da je normalna podloga jer je za fudbal to najbitnije.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

Какве небулозе.... стадиони од 30мил а играју сам крем евро фудбала на њима а снс багра све богатија..... јбл бас стадиони кад дођу мађари и одеже нам лекцију
V

VladaBg

pre 8 meseci

Slazem se da sad treba biti prioritet stadioni u Kragujevcu i Nisu, i u Subotici, stadion u Novom Sadu moze jos da tera, jer je bilo price da im se sazida stadion od 15000 kapaciteta, sto je malo za Novi Sad, bolje uraditi prvo u KG od 20000, u Nisu 26000, za Suboticu moze isto ovakav od 8500, mozda do 10000, ali za NS treba stadion bar 28000 do 30000 kapaciteta.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

о чему ти пишеш н.сад 30000 за шта????
L

Lord Lukan

pre 8 meseci

Sta ce u NS stadion od 30.000 mesta!? Izguglaj recimo stadion Vitesea u Holandiji, 23.000 mesta, sasvim dovoljno za grad NS! Msm da bi takav isti trebao biti i u NS! Stadion je fenomenalan! Ili recimo stadion Preston North End-a, slicnog kapaciteta! Takvi stadioni trebaju u NS, NI, KG!
V

VladaBg

pre 8 meseci

@Lord Lukan Pa Arnhem ima broj stanovnika 150000, zato i ima stadion od 23000, a Novi Sad ima 360000 u sirem podrucju grada, u uzem 290000, zato mu treba stadion od 30000. Da imamo jos izgradjenu i kulturu odlaska na stadion, sto tek treba da se resi, i 30000 bi bilo malo za grad velicine NS.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Meni je bas super sto koriste ta strana imena za nase nove moderne stadione, Leskovacki Old Traford, Alijanc Arena. A zasto da ne? Zar vi prvi, sto se sad zalite, nas konstantno ne poredite sa Zapadom po svim onim parametrima sa kojim ne mozemo da se poredimo, a sada po necemu, sa cim mozemo da se poredimo, odjednom vam sad to smeta?! Po vama nas narod treba da ima moto: U pobedi se ne uznesi, ali u porazu se zato potpuno ponizi! 😀
V

VladaBg

pre 8 meseci

Zato sam ja i izneo predlog da fk Loznica treba da dobije i ime, da postane FK ARSENAL Loznica, u cast pobeda srpske vojske na Ceru i Kolubari u Prvom svetskom ratu, gde smo tada izveli kompletan arsenal srpske vojske i odneli dve blistave pobede protiv mnogo jaceg neprijatelja, a i da malo internacionalizujemo Ligu. Zasto da ne? Ionako imaju zelene dresove, nek prerade da imaju army green dresove, da deluju militarnije. To bi bio hit, potpuno rebrendiran klub, stadion bi bio pun, jer bi dolazili ljudi iz citavog tog kraja.
Р

Ратм

pre 8 meseci

Ало, несретниче, видиш ли да самом себи одговараш? Па за то постоје стручни термини, шифре и терапије. Изађи мало из Недимовићевог пркна, ако те већ храни подригушом, па није ти из ока испао.
H

Heavy metal

pre 8 meseci

Znači zato Gitarijada iz godine u godinu sve više tone. Treba da se uloži u fudbal.
C

Cccc

pre 8 meseci

Na kraju bolje igde nego nigde ali u ovoj Srbiji sve nekako naopako. Zar nije bilo logičnije ako država gradi i poklanja stadione zašto nije počela od bar ovih standardnijih prvoligaša. Kad ce se u Zaječaru igrati prva liga taj stadion će ponovo morati da se ruši i gradi nanovo pošto će biti toliko star. Kod nas sve nekako počinje sa repa a nikako sa glave.
?

??

pre 8 meseci

Stadion u zajecaru je najveci promasaj. Ovi ljudi nemaju ni ambicije. Covek govori igra se fubal i u zoni. To stoji, igra se, al ne na takvom stadionu. Loznica i leskovac smatram da nisu promasaji. Vidimo da dubocica ima sad u ligi po 6 hiljada ljudi i taj grad zasluzuje stadion, mislim da ce isti slucaj biti u loznici, ali zajecar i istocna srbija ne da ne mogu da napune stadion, ne mogu ni 4 hiljade da napune na utakmicama timoka. To cete videti. Njima je trebao da se napravi stadion kao u backoj topoli i jos jedan takav u nekom drugom gradu, za ove pare koje su napravili ovaj. Ja sam jos ranije rekao i dobio sam dosta kritika da je trebalo prvo napraviti stadione u nisu, kragujevcu i subotici (recimo) pa tek posle tih stadiona odvajati pare za ova 3. Malo je besmisleno da timok ima stadion u 4 liģi, a na sve to se pravi nacionalni stadion. Sto znaci da reprezentacija nece u zajecaru ni igrati. Malo nepromisljeno uradjeno, vise napamet, bar je to moje misljenje.
K

Kreativnost 0

pre 8 meseci

Da li mi se čini ili su sve ove leskovačke, lozničke, zaječarske, bačkotopolske... Alijanz Arene, Old Traffordi... gradjene na isti kalup? Bukvalno ne postoji ni jedna jedina razlika u stadionima, od stuba do stuba identično.
L

Laki92

pre 8 meseci

U Loznici je najlepši, nisu identični, mada lice.
K

Kad je bal...

pre 8 meseci

Ha,ha,Alijanc arena,ni manje ni više!
P

Pedja108

pre 8 meseci

Lepo je izgraditi stadione, da se ne igra po njivama i da polako dizemo standarde, pa ce i fudbal biti bolji. Ne shvatam kad se vec pravi novi stadion, pa se naprave za 5000 ili 8000 gledalaca. Pa, dajte napravite stadion kad vec lepo izgleda za 20.000 ljudi. Shvatam da je manja sredina, da nema toliko navijaca, ali sa vise mesta moze da se odigra neka kup utakmica, organizuje neki mec, mozda i reprezentacije itd.
@

@pedja108

pre 8 meseci

Sendvic za botinu pod nazivom pedja108.
N

Nelupetaj

pre 8 meseci

Jesi ti nekad bio na utakmici , jel znas koliko bude gledaoca , zvezdu dodju da gledaju iz cele srbije pa jedva desetak hiljada
P

Pedja108

pre 8 meseci

Prvo, nisam nikakva botina niti mi trebaju sendvici. Niko me nije pitao da li ce i gde graditi stadioni i bacati pare. Ali, ako se vec napravi stadion, naravno da se poboljsavaju uslovi za fudbal, i ako pravis stadion da ispunjava raznorazne uslove, moze i da se napravi za nesto vise gledalaca. TSC uradi stadion koji izgleda svetski i moze da stane 4000 ljudi, pa trazi odobrenje od UEFE da igra na njemu. I ako dodje Zvezda i ako dodje desetak hiljada gledalaca, pa sta onda? Cukaricki mora da ide u Leskovac da bi igrao utakmice. Zar im nije blize Zajecar? Moze i reprezentacija da odigra neku utakmicu u cilju popularizacije fudbala u tom kraju.
S

Sremac77

pre 8 meseci

Hoće slučajno neki stadion u Vojvodini da se napravi od drzavnih para? Pitam za druga
R

Rasputin

pre 8 meseci

Pa napravio se u Backoj Topoli… Doduse od para drzave madjarske ali necemo sad da ulazimo u detalje 🤣
И

Ишизаки

pre 8 meseci

Што сте дечку дали минусе, па наравно да је од мађарских пара изграђен стадион у Бачкој Тополи то и птице на грани знају. Колико знам и Кикинда добија нови стадион, назови модеран. Спартаков је зрео за реновирање, Сомбор пре неколико година добио источну трибину а западна им је још од Првог светског рата. Но, што каже неки деран у погрешан спорт улажу новац и погрешну струку. Болнице прокишњавају а они саспу десетине милиона евра у стадионе на којима ће бити 50 људи и то пензионера.
K

Kriterijum

pre 8 meseci

Da li je nekad neko objasnio, zasto su izgradjeni stadioni u nefudbalskim,odnosno,fudbalski gledano,nizerazrednim sredinama. Zasto nisu izgradili stadione u Subotici, Nisu i Kragujevcu?
T

Tejgo

pre 8 meseci

Zbog sira i vojne muzike.
P

Pa ti vid'

pre 8 meseci

Oni možda ne znaju da dobro igraju fudbal ali zato znaju da glasaju za pravu stranu.

Bojank91

pre 8 meseci

Sta znaci 70% hibridne podloge?
z

znači da

pre 8 meseci

30% nije hibridna!
P

Pravi jole

pre 8 meseci

Timocanin vas preslisava gde god vas sretne i to sa polupijanim postarima i naduvanim klincima, pivo vam je odlicno zbog vide kazete, covece, sva voda sa gradskih cesama vam smrdi na pokvarena jaja zbog sumpora ili cega vec a vi pricate kako pravite kvalitetno pivo od nje, moz mislit koj kvalitet je onda.. Kakva crna takvo i pivo, kakva liga takav i klub, bacanje narodnih para da se lokalni snsovci napune do kraja
h

halo

pre 8 meseci

Volim što ste svim novim stadionima nabacali imena poznatijih evropskih stadiona iako nemaju nikakve sličnosti sa pomenutima. Ovo čudo ne može da podseti na Alijanc arenu sve da prvo popijem bure viskija, pa onda tek razgledam, a leskovački Old Traford sa pravim Old Trafordom deli otprilike samo boju stolica :)
П

Предратни

pre 8 meseci

Драго ми је да су предратни клубови Тимок, Дубочица и Лозница добили стадионе и надам се да ћемо их у блиској будућности гледати у суперлиги умјесто којекаквих радничких, борачких и сличних. Ваљало би подићи и ивањичком Јавору стадион, такође спада у ред старих клубова који носе име по свом граду или области а и заслужује по резултатима.
B

Bacanje para

pre 8 meseci

Mi nismo ekonomski jaka drzava. Stadioni ce vremenom propadati, jer grad nece imati sredstva da odrzava. Ne znam zasto je problem da se izgradi u sklopu kompleksa i neki komercijalni sadrzaji, tipa poslovni prostori, bazeni, soping centri. Da stadion koliko toliko moze da se samoodrzava.
Č

Čevap

pre 8 meseci

Gde ovima stadion? Upropastiće ga za 3 godine.
L

Lokki

pre 8 meseci

Može da se napravi stadion bilo gde, ali treba imati novac i znanje za njegovo održavanje. Šteta ako ovakvi objekti propadnu. Da ne pričam na šta nam liče bolnice, a mi gradimo stadione.
d

dzuno

pre 8 meseci

Bukvalno ništa u ovoj zemlji nije bitno osim PRa. Stadioni se raspadaju, tereni su užasni, a ulozi se gomila para na 'supermoderni' stadion.
O

Odmorite malo

pre 8 meseci

Old Traford a teren kao za ispašu krava. Zašto kao novinari ne pitate ove iz Leskovca zašto je teren upropašten pa liči na livadu i pre nego što je odigrana prva utakmica. Svi su to mogli da vide. A i na ovoj Alijanc areni iz Zaječara bio isti problem. Da li se neko ugradio i postavio najgoru travu a pare u džep. To vi pišite. Batalite te hvalospeve o Old Trafordu i Alijanc areni.
0

011111

pre 8 meseci

Na milion pametnijih Stvari je mogao da ode taj novac. Pogresan sport I pogresan grad bez fudbalske tradicije. Bruka I sramota
И

Иван

pre 8 meseci

Прво, сложио бих се да је новац могао да оде на паметније ствари, а друго, рећи да је Зајечар град без фудбалске традиције, је глупост. Овде се фудбалска лопта закотрљала одмах после Првог светског рата, а ФК Тимок био друголигаш и у СФРЈ. И сам град има историју и традицију...
Z

Zadnji Vezni

pre 8 meseci

@Tradiciju malograđanštine i šabanluka. Tu tradiciju fino neguju.
b

bl rs bih

pre 8 meseci

Prestanite sa tim imenima vec postojecih sradiona....
c

cjepka123

pre 8 meseci

Koje bacanje para, neverovatno, pola lige trči po krtičnjacima, oni bacili 30 mil na stadion na kojem se neće ni igrati..... najgora država Evrope.
s

sdff

pre 8 meseci

pa iako nisam pripadnik vladajuce garniture ovo je dobar potez da bi taj sivi istok Srbije malo zivnuo da ima necega jer je tamo sve crnje
a

arroyo

pre 8 meseci

a teren na modernom velelepnom objektu u leskovcu vec propao. Pa nije vam sns bagro dosta samo da utrosite drzavne pare u izgradnju mora to i da se odrzava
a

a leee

pre 8 meseci

to se zove pranje para.
Z

Zadnji Vezni

pre 8 meseci

@ I treba da im bude sve crnje, kako seješ tako i žanješ.