Miloš Krasić (©Starsport)
Miloš Krasić (©Starsport)

Krasić se ne vraća u CSKA: Niko me nije zvao

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 12:44

Bio samo u poseti klubu

Kao veliko iznenađenje zazvučala je vest iz ruskih medija da se Miloš Krasić vraća u CSKA iz Moskve i to na funkciju – pomoćnog trenera.

Informacija koja je pratila vest da je Ivica Olić novi šef struke Armejaca je da će mu pomoćnici biti Miloš Krasić i Elvir Rahimić. Društvo kao nekada pre više od 15 godina, kada je CSKA bio velika evropska marka.

Izabrane vesti

Ali, izgleda da od toga nema ništa, samo konstrukcija ruskih novinara. Krasić je u razgovoru za Žurnal rekao da nikakve kontakte sa Armejcima na tu temu nije imao.

„Bio sam u Moskvi prošle nedelje, gledao sam neke utakmice, posetio i klub. Niko mi nije predložio da se vratim u CSKA, niti sam sa bilo kim razgovarao na tu temu. Pretpostavljam da su me ruski novinari videli u klubu i to povezali sa vestima o promenama u CSKA“, rekao je Krasić za Žurnal.

Nekadašnji srpski reprezentativac diže obe ruke za Ivicu Olića, za kojeg veruje da će vratiti CSKA na vrh ruskog fudbala.

Ako je neko karijerom zaslužio da dobije šansu kao trener, to je Olić. Veliki smo prijatelji iz vremena kada smo igrali zajedno, čujemo se svakih četiri-pet dana. Ništa mi nije rekao o bilo kakvoj saradnji. Klub je zapao u malu krizu i potrebno je osveženje. Vidim da se traže razna rešenja, drago mi je ako je Olić deo tog rešenja. CSKA mora da vrati dominaciju u ruskom fudbalu“, podvukao je Miloš Krasić.

Pitanje ko će biti Olićevi pomoćnici u Moskvi, dakle, ostaje otvoreno.

------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

------------------------


tagovi

Miloš KrasićCSKA MoskvaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara