Komentari na vest

Kreće novi rasipnički talas Čelsija: Badijašil do 2030. godine za 38.000.000 evra

A

ABCD...

pre preko 1 godinu

Zna li neko sta je sa Cilvelom?
@

@abcd

pre preko 1 godinu

Mislim da je povređen.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Jel vec sledeceg dana ide na pozajmicu,ili je dosao na tri meseca pa ce pre pocetkom sledece sezone da ode?

Mr 007

pre preko 1 godinu

Ovo je prvo dobro pojacanje Celsija. 40 miliona evra nije puno za ovog igraca,bice odlicno pojacanje. Fofana je previse placen,ali moze postati kvalitetan stoper. Kukavac 😂na levoj strani je losiji igrac od Cilvela,a placen je 80 miliona evra,takav ocajan transfer ni Mrklea ne bi odradio.🤣 Realno bi bolje pojacanje od Enca bio Rajs,ubedljivo je najbolji engleski centralni vezni.
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

како ће изледати са 44, кад са 22 године изгледа као да има 60?
G

Gost090

pre preko 1 godinu

Znate ono sto im pevaju kad je došao abramovic Chelsea rent boys, chelsea rent boys
n

novinari

pre preko 1 godinu

Da li je realno da u celom tekstu niste niti jednom pomenuli iz kog kluba je dosao?
T

TLN

pre preko 1 godinu

To je onaj Kruško iz Monaka...
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Nekako ispod radara su postali klub koji se najvise rasipa. Gori su i od Psža koji se bar rasipa na Mesija, Mbapea i Nejmara dok ovi preplaćuju neke prosečne igrače.
A

Ala su odabrali,svaka im čast

pre preko 1 godinu

Zašto minusi,razmislite samo o "investicijama" u Kukurelju i Fofanu?!
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Raspad sistema u Čelsiju krece
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce ovaj zapravo biti pojacanje, za razliku od Kukurelje i Fofane. Ako nista drugo, makar je placen 38 miliona, a ne 65 i 80 kao ova dvojica.
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Sto se tice prelaznih rokova mislim da je Celzi prekuco i ManU.Zadnjih 3-4 sezone od dolaska Pulisica,Wernera,Habertza pa sve do ovog zadnjeg koji je bio ubedljivo najgori u istoriji jednog evropskog tima,kad su doveli nekog tamo Fofanu i platili ga 80milki i istrosenog Kulibalija koji odavno nije na nivou na kojem je bio.A da ne pricamo o Kukurelji...odes u La Massiju ima ih takvih da mozes jedan pun kamion da napunis.Navijam za Celzi od 2007 al ove sezone nisam ispratio nijedan mec,jer su svakom navijacu zgadili klub.Sve nakon Drogba,Terry,Franka,Baneta...i na kraju Hazarda i Kantea je skart zivi.Ovo sad blage veze nema,klub koji je bio poznat po zanimljivim utakmicama je postao najdosadniji klub.Nadam se da ce ove godine Arsenal uzeti tu dugo ocekivanu titulu.
g

gostgost

pre preko 1 godinu

E pa nisu se svakome zgadili jarane..kakvi ste vi navijaci?navijate samo kada ide dobro..jos napisa,da arsenal osvoji...ajme meni 😂 Win,lose or tie.i'll keep the blue flag flying high.til i die 🔵🔵🔵❤