Kreću završne bitke za Mozzart avion! Ivan, Branko, Radislav, Dragan, Nikola, Srđan i Žika na tribinama Lusail stadiona

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.10.22. | 16:21

Predstavljamo vam sedmoricu igrača koji su se u protekle dve nedelje domogli karte za meč Brazil - Srbija

Zvanično smo ušli u foto-finiš "trke za Katar", pošto se 31. oktobra završava druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći 61 putnik od ukupno 122 koliko će ih biti u prilici da prisustvuje utakmici Brazil - Srbija na velelepnom Lusail stadionu.

Videli smo nekoliko odličnih tiketa u protekle dve nedelje, od kojih smo izdvojili sedam najinteresantnijih.

Izabrane vesti

Prvi u tom nizu zablistao je Ivan Ivanić, koji je 29. septembra zaokružio kvotu 617,80, dok je dan kasnije sedam parova sa kombinazzijom 1&2-6 i ukupnom kvotom 646,15 pogodio Branko Stefanović. Oktobar je na najbolji mogući način otvorio Radislav Kljajić, koji je naplatio tiket sa kvotom 1.013,18, zaokruživši devet parova sa igrama UG3+ i UG4+. Dragan Arunović, koji je 5. oktobra zaokružio tiket sa sjajnom kvotom 29.675,54, a na kom se našlo čak 13 parova.

Dva dana kasnije Nikola Pavlović je pogodio kombinaciju I1-3&II1-3 na čak 11 parova, sa ukupnom kvotom 603,27. Zanimljivo, ista igra je kombinaczzija bila je plodnosna i kada je bio u pitanju Srđan Đuranović, koji je 8. oktobra zaokružio 12 parova sa kvotom 2.059,55. Niz je 11. oktobra kompletirao Žika Ranđelović, koji je zaokružio osam parova sa kvotom 814,5.

Tiket Radislavlja Kljajića od 1. oktobraTiket Radislavlja Kljajića od 1. oktobra

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Podsetimo od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara