Kristijano Ronaldo ima korona virus

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 16:19

Potvrdio FS Portugalije

Korona virus u Evropi opet uzima ozbiljnog maha i širi se munjevitom brzinom. Ni sport nije imun na novi talas virusa COVID-19. Samo u prethodnih nekoliko dana je potvrđena gomila slučajeva među poznatim sportistima, a danas i “najzvučniji”.

FS Portugalije je u zvaničnom saopštenju potvrdio da je njihova prva zvezda Kristijano Ronaldo pozitivan na korona virus.

Izabrane vesti

As Juventusa ne oseća nikakve simptome, nalazi se u izolaciji i sigurno će propustiti sutrašnji meč protiv Švedske u okviru Lige nacije. Očekuje se i da propusti klupske mečeve protiv Krotonea narednog vikenda u Seriji A, kao i protiv kijevskog Dinama u Ligi šampiona sledeće sedmice.

Svi ostali portugalski reprezentativci su jutros bili podvrgnuti testiranju na korona virus i svima su rezultati bili negativni. 

Podsetimo, prethodnih dana su potvrđeni pozitivni slučajevi korona virusa kod brojnih sportista u Evropi. Uoči milanskog derbija narednog vikenda, Inter u timu ima šestoricu pozitivnih (Škrinijar, Bastoni, Najngolan, Galjardini, Radu i Jang), a Milan dvojicu fudbalera (Duarte i Gabija) i pomočnog trenera Boneru pošto se Ibrahimović izlečio. U Napoliju su pozitivni na virus COVID-19 bili Pjotr Zjelinski i Eljif Elmas, u Veroni Barak i Ginter, mlada reprezentacija Italije je imala četvoricu zaraženih, u Romi je pozitivan Dijavara, u Đenovi čak 14 prvotimaca, a slučajevi korone su zabeležni i u Atalanti, Speciji...

Mnogo slučajeva je zabeleženo i u evropskoj košarci. Najgora je situacija u Zenitu i Himkiju kojima je zaraženo po pola tima, pozitivni slučajevi su zabeleženi i u Žalgirisu, Asvelu, Barseloni...


tagovi

Kristijano RonaldoKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara