Marko Nikolić (©premierliga/Twitter)
Marko Nikolić (©premierliga/Twitter)

Kritičarima u lice – Marko Nikolić trener meseca u Rusiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 08:39

Maksimalnih 12 bodova u martu

Osporavan i pre no što je sleteo u Moskvu, sada bi konačno i ruska javnost morala da prihvati činjenicu da Marko Nikolić – zna posao. Bivši trener Rada, Vojvodine i Partizana proglašen je naime za najboljeg stratega meseca marta u prvenstvu Rusije.

Drugačije nije ni moglo da bude, pošto je 41-godišnji trener u martu ostvario sve četiri pobede u Premijer ligi i osvojio maksimalnih 12 bodova.

Izabrane vesti

Pride, mesec je počeo sa 2:0 u moskovskom derbiju sa CSKA, da bi zatim skidao skalpove Arsenalu u Tuli (3:0), pa četvrtoplasiranom Sočiju na domaćem terenu (3:1) i za kraj odneo bodove i sa gostovanja kod Ufe (1:0).

Sa te četiri vezane pobede Lokomotiva se probila do trećeg mesta na tabeli sa četiri boda zaostatka za Spartakom i osam za vodećim Zenitom. Titula prvaka je svakako daleko, ali nastavi li Lokomotiva ovako kvalifikacije za Ligu šampiona bi mogle da se svedu pod realan cilj.

Posebno zato što već kroz dva kola Lokomotivu očekuje veliki derbi sa Spartakom na domaćem terenu. Ako gledamo ceo april to izgleda ovako: Rotos u gostima, pa opet na strani Soči u Kupu, Spartak i Rostov na domaćem terenu, pa za kraj meseca putovanje u Tambov.

Za početak maja i derbi sa Zenitom, ali u Sankt Peterburgu. Za tu priču ima vremena.



tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara