Toni Kros i Karlo Ančeloti (©Reuters)
Toni Kros i Karlo Ančeloti (©Reuters)

Kros završava karijeru u Realu, samo je pitanje kad

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.10.22. | 17:49

Važeći ugovor ističe po završetku ove sezone, Madriđani nude jednogodišnji produžetak

Godinama je igru Real Madrida kreirao vezni red Kasemiro - Kros - Modrić, ali je odlaskom Brazilca u Mančester Junajted letos načinjen prvi korak ka smeni generacije. S obzirom na to da su sva trojica u četvrtoj deceniji života, jasno je da će i druga dvojica uskoro završiti svoju misiju. Makar u Madridu, ali verovatno i definitivno kada je u pitanju igračka karijera.

Luka Modrić je po završetku prošle sezone produžio ugovor sa Kraljevskim klubom na još godinu dana, odnosno do kraja tekuće sezone. Istu ponudu dobio je i Toni Kros, ali je Nemac prolongirao odluku pošto je svakako imao ugovor do leta 2023. Sada je došlo vreme da se izjasni i izabere hoće li ostati do kraja ove ili će odigrati još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Marka je nedavno pisala da je konačan rok za Krosovu odluku februar predstojeće godine, jer u klubu žele na vreme da znaju hoće li planirati tim sa ili bez nemačkog veziste u njemu. Po informacijama novinara Skaj Sporta, Florijana Pletenberga, Real će uskoro započeti novu rundu pregovora, ali Karlo Ančeloti ne želi da daje previše značaja ovoj temi.

"Jednostavno je, Sam će odlučiti da li ostaje još ili ne", izjavio je Italijan za Bild.

Toni Kros 4. januara 2023. puni 33-godine. U Realu je od 2014, kada je stigao iz Bajern Minhena za 25.000.000 evra. Očekuje se da će u dresu španskog giganta i završiti karijeru, samo ostaje da vidimo da li po završetku ove ili sledeće sezone.

Nemački vezista dosad je sa Madriđanima osvojio 17 trofeja, od kojih su četiri u Ligi šampiona. Odigrao je 376 utakmica, dao 25 i asistirao za 86 golova.



tagovi

Karlo AnćelotiToni KrosReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara