Toni Kros i Luka Modrić (Reuters)
Toni Kros i Luka Modrić (Reuters)

Krpiće Anćeloti sredinu terena za PSŽ: Kros maltene otpisan za revanš

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.03.22. | 21:01

Kazemiro suspendovan, pa je Modrić jedini član Realovog standardnog trija vezista koji će moći da igra na Santjago Bernabeuu u revanšu osmine finala Lige šampiona

Obrukao se Real Madrid sredinom februara kada je gostovao Pari Sen Žermenu u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Izdanje na Parku Prinčeva koje je pratio tek jedan udarac u okvir gola Parižana, jedno je od najslabijih u režiji Blankosa u evropskoj eliti godinama unazad. A Real je na sredini terena tada imao i Kazemira i Tonija Krosa i Luku Modrića.

Šest dana pre revanša na Santjago Bernabeu loše vesti stigle su za Karla Anćelotija jer je tokom današnjeg treninga Kros povredio tetivu kolena. Samim tim, šanse da nastupi u revanšu svedene su na minimum. Sutra će Nemac obaviti dalja ispitivanja koja podrazumevaju magnetnu rezonancu, te će precizno biti poznat stepen povrede. Samim tim Kros će propustiti duel za vikend protiv Real Sosijedada, a španski mediji pišu da maltene izvesno neće igrati u sredu protiv Pari Sen Žermena.

Izabrane vesti

Pa ako je arhitekta Marko Verati u saradnju sa Danilom i Leandrom Paredesom učinio da Kazemiro, Kros i Modrić izgledaju kao omladinci koji igarju protiv seniora, šta očekivati od Realovog veznog reda u kojem neće biti Krosa, a ni suspendovanog Kazemira. Modrić će morati da nadigra vezni red Parižana uz pomoć Fedea Valverdea i trećeg Anćelotijevog izabranika. U obzir dolaze Isko koji je odigrao tek 342 minuta u svim takmičenjima ove sezone, Dani Sebaljos koji nije skrpio ni celih 90 na šest nastupa, pa je najlogičnija opcija Edudardo Kamavinga koji je uglavnom imao status rezerviste, ali u nogama ima značajno više fudbala od pomenutih konkurenata.

Kros je zbog povrede kuka propustio uvodnih sedam utaikmica u Primeri, ali je bio standardan od kraja septembra. U domaćem prvenstvu upisao je 18 nastupa uz pogodak i tri asistencije, a u Ligi šampiona na šest mečeva postigao dva gola.

Moraće Anćeloti, koji neće moći da računa ni na levog beka Ferlana Mendija, da krpi tim, odnosno sredinu terena. A u međuvremenu, do sutrašnje magnetne rezonance Tonija Krosa, moliće se kakvom čudu i informaciji da će iskusni Nemac ipak moći da igra protiv rivala koji ima prednost 1:0 iz prve utakmice.



tagovi

Real MadridToni Kros

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara