(©Reuters)
(©Reuters)

Krstajić: Srbija ima najbolji, ali ne i najorganizovaniji tim u grupi

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.09.23. | 22:02

Bugare čeka meč sa Crnom Gorom u Podgorici

Poraz reprezentacije Srbije od Mađarske na Marakani (1:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo izgleda da nije bila baš toliko iznenađenje, ako je suditi po reakcija iz sveta.

Čak i selektor Bugarske, a nekada Srbije Mladen Krstajić rekao je da Orlovi imaju boljke, iako su po individualnom kvalitetu najjači. I sve glasnije su čuju komentari kako igra Piksijevog tima nazaduje...

Izabrane vesti

Krstajić je uoči sutrašnjeg meča sa Crnom Gorom u Podgorici napravio osvrt na stanje u grupi G.

Kada smo izvukli grupu rekao sam da Srbija ima najjači tim. Ali vidimo da nije i najorganizovaniji. Crna Gora ima iskustvo, a mi imamo u timu momke koji čak ne igraju u svojim klubovima. A, jedina utakmica koju nismo dobro odigrali je bila protiv Mađarske. Protiv Srbije smo ostali bez pobede pet sekundi pre kraja. Da smo uzeli bodove koje smo po igri zaslužili, sada bi nam mirisale ruže“, rekao je Krstajić.

Bugarima je pobeda u Podgorici jedina šansa da se koliko-toliko vrate u trku za drugo mesto u grupi.

„Prva utakmica sa Crnom Gorom je bila 50-50. Mogli smo i mi da pobedimo, a izgubili smo zbog naše greške. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Sigurno će biti dosta tenzije sa domaćima. Poštujem Crnu Goru, ali verujem u moje igrače da će sutra ostvariti dobar rezultat“, poručio je Mladen Krstajić. 


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija Bugarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara