Damijan Le Talek (©MN Press)
Damijan Le Talek (©MN Press)

Krstičić trenira odvojeno, AEK se ponovo aktivirao zbog Le Taleka

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 08:42

Vladan Milojević bi mogao ponovo da radi sa francuskim defanzivcem

Odličnu saradnju imali su Vladan Milojević i Damijan Le Talek u Crvenoj zvezdi, a ona bi ponovo mogla da bude uspostavljena u AEK-u.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Izabrane vesti

Francuski defanzivac u ponedeljak je postao slobodan igrač posle sporazumnog raskida ugovora sa Monpeljeom, a grčki mediji pišu da je ponovo zanimljiv Atinjanima posle neuspelog pokušaja da angažuju Olivijea Nšama. Bivši mladi reprezentativac Francuske drugi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Olimpiku iz Marselja, ali se tamo nije naigrao. Po povratku u Seltik tražio je novi transfer, nadali su se u AEK-u da ga mogu dobiti bez obeštećenja, ali u Glazgovu, ipak, ne žele da pristanu na sporazumni raskid ugovora.

Atinjani su se zbog toga ponovo okrenuli Le Taleku, koji se dovodio u vezu sa žuto-crnima još pre mesec dana. Tada je pisano da iskusni defanzivac traži godišnju platu 800.000 evra, koju bi većim delom trebalo da obezbedi rastanak sa Nenadom Krstičićem, koji prima 600.000 po sezoni.

Krstičić je i dalje u klubu, ali je sve izvesnije da će uskoro doći do rastanka, a onda se očekuje i povratak u Crvenu zvezdu. Povremeni reprezentativac Srbije počeo je da trenira zajedno sa Tunižaninom Nasimom Hnidom odvojeno od ostatka AEK-ovog tima. Po informacijama iz Grčke tako će biti do 10. jula, kada se očekuje rasplet.


tagovi

Damijan Le TalekVladan Milojevićletnji prelazni rok 2021AEK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara