Komentari na vest

Kruna na talonu: Mesijeva čarolija ili Simeoneova gvozdena disciplina, osvetnik Pistolero se vraća na mesto uspeha

T

Tik0

pre oko 3 godine

Ova Barsa je apsolutno pobediva i ima slabih tacaka, verujem da mnogo zavisi od toga da li ce Simeone izaci sa cuvenim sistemom 8-1-1, ili ce ipak igrati fudbal. Ako izadju sa bunkerom, naci ce ovi rupu kad tad i dobiti utakmicu. Ako izadju da ih nadtrce, igraju agresivno, napadacki, ova Barsa sve slabije odoleva takvim ekipama.
G

Gost569

pre oko 3 godine

Visca el Barca! Ajdee
R

Realno123

pre oko 3 godine

Realu odgovara remi i barsina pobeda jer imaju bolji medjusobni i od jednih i drugih po pobedu i remi. Tako da ako atletiko ne pobedi Realova je primera

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Da bi Primera bila Realova moraju prvo da pobede sve cetiri utakmice do kraja, a s obzirom da i Real i Barsa igraju kako dune vetar, do poslednjeg kola ne moze ni za jedne ni za druge da se kaze da uzimaju titulu, i to sve pod uslovom da Atletiko kiksne
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Simeone legenda. Liga šampiona čovek ima gol zaostatka, a čuva rezultat 0 0 ...
B

Bobicesku

pre oko 3 godine

Dobija Atletiko ili nereseno. Kuman nije pobedio nijednu (0) vaznu utakmicu, svaki put su ga protivnici procitali, kao sto ce i Simeone danas. Zatvorice Pedrija udvajanjem, Mesi ce biti odsecen i zaustavljan u pocetnoj fazi malim faulovima. Kuman po obicaju ce omasiti i sa izmenama, vec vidjeno Dembele umesto 3. stopera ulazi nezainteresovan, Roberto umesto Desta i igra na neprirodnoj poziciji, na kraju uvede i Moribu koji ni sam ne zna sta tacno treba da uradi. Ocekujem ruznu utakmicu, 1:0 ili 2:1 za Atletiko. I nije ovo nikakvo pametovanje, samo skeniranje tima koji igra potpuno isto svaku utakmicu cele sezona. Samo je ludi Konte igrao ovako predvidivo sa Celzijem i nekako uzeo titulu.
I

Insajder.

pre oko 3 godine

Ko si da nesto skeniras? Pobedice Barselona jer je bolji tim i jer je u boljoj formi trenutno. A ti skeniraj slobodno i dalje.
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

Poslednja recenica je kljuc, nekako ce i ovi uzeti titulu, kakav Atletiko tanki su mnogo
@

@odgovor Insajder.

pre oko 3 godine

Videcemo druskane, nadam se da ces biti u pravu, na tiketu mi je Barsa sampion, al previse su me puta ove sezone izbusili.