Stadion Nekakse (©Shutterstock)
Stadion Nekakse (©Shutterstock)

Kruz je opipao puls, a onda je raspalio Nekaksu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.20. | 06:42

Četvrta uzastopna pobeda

Ime Hozea Gvadalupea Kruza odjekuje sa usana navijača Nekakse. Jeste da njih i dalje nema na tribinama zbog korone, ali su u transu nakon nove, četvrte uzastopne pobede njihovog tima u prvenstvu Meksika.

Bila je Nekaksa na dnu, daleko do ovog mira i tišine sredine tabele u kojoj je sada. Ni kada je Kruz preuzeo tim, nisu odmah počela da se ređaju čuda. Naprotiv, taj voz koji je jurio ka ambisu nije bilo lako zaustaviti, a kamoli pogurati nazad.

Izabrane vesti

Dok su se novi trener i tim upoznali, upisana su tri poraza. Pa onda je došao remi kao vesnik boljih dana. I onda je počela serija koja traje. U petak kasno uveče Nekaksa je nagrađena za trud i novu volju. Golom Zendehasa u 91. minutu, tim iz pokrajine Agvaskalijentes došao je do četvrtog trijumfa u nizu – 3:2.

Toluka je bila direktan rival Nekaksi za deseto mesto, za tačno središnjicu tabele i nije uspela da izdrži do kraja nalete domaćeg tima. Lepo se Zendehas ubacio na drugu stativu kod centaršuta Paserinija, odbrana ga nije videla na vreme i stigla je kazna.

U Tihuani je jedna serija prekinuta, a jedna nastavljena. Domaći Klub Tihuana izgubio je od Pačuke sa 2:0. Crni dani za crno-crvene, ovo im je četvrti poraz u nizu. A, gosti su posle četiri uzastopna remija najzad došli do trijumfa.

Još jedan duel donjeg dela tabele igrao se u Huarezu, gde je domaći tim golom Darija Leskana, nekada čuvenog napadača iz švajcarske lige, došao do pobede nad Keretarom – 1:0. Gol je postignut u 81. minutu, a samo četiri minuta ranije Huarez je ostao sa desetoricom na terenu, jer je isključen Eskivel.

To, ipak, nije smetalo Divljima da dođu do trijumfa.



tagovi

MeksikoPačukaKeretaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara