Kruze od naredne sezone u Cvajti? Ali prvo da završi s pokerom u Las Vegasu...

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 20:33

Veteran se takmiči na na čuvenom turniru „World Series of Poker"

Jedan od najtalentovanijih i najproblematičnijih nemačkih napadača u ovom veku - Maks Kruze (35), još ne želi da okači kopačke o klin. Pošto već šest meseci bezuspešno traga za novim angažmanom, nekadašnji igrač Verdera, Menhengladbaha, Union Berlina, Volfzburga, rešio je da smanji potraživanja i spusti kriterijume. U prevodu, pustio je 'buvu' da ne bi imao ništa protiv da se okuša u drugoj ligi, popularnijoj Cvajti.

Na tu 'udicu' prvi se upecao Hanover koji već godinama bezuspešno pokušava da se vrati u Bundesligu. Ideja ljudi iz tog kluba jeste da pokušaju s proslavljenim golgeterom i bivšim reprezentativcem Nemačke kao novim vođom.

Izabrane vesti

Kruzeu se naročito ne žuri. On je već nekoliko dana u Las Vegasu, gde se takmiči na čuvenom turniru „World Series of Poker“. Kako navodi Bild, on planira da kockarskoj prestonici ostane do samog kraja takmičenja, jer veruje u sopstveni trijumf.

"Druga liga? Pozabavio bih se time, zašto da ne... Želim i dalje da igram fudbal", poručio je Kruze.

Veteran kome je vež 35 godina nije u sjajnom fizičkom stanju i za sada nema nijednu ponudu iz Bundeslige. Podsetimo, on je napustio Volfzburg krajem novembra meseca prošle godine, pošto nije ispunio očekivanja.

Vukovi su ga ga doveli iz Union Berlina u januaru iste godine za 5.000.000 evra...


tagovi

Maks KruzeLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara