(©MN Press)
(©MN Press)

Kucamo na vrata... Medo Kamara ima novi klub

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.22. | 16:13

Bivši vezista Partizana u drugoj ligi Finske

Fudbalsku karijeru u Evropi Mohamed Medo Kamara je započeo u Finskoj, a tamo će je, po svemu sudeći i završiti.

Nekadašnji vezista Partizana, koji je igrao za crno-bele u periodu kada su igrali u Ligi šampiona i dominirali domaćom ligom, ima od danas novi klub. Medo u 34. godini karijeru nastavlja u drugoj ligi Finske, pošto je potpisao ugovor do kraja sezone sa klubom Gnistan.

Izabrane vesti

Kamara je u poslednje tri-četiri godine imao velike rupe u karijeri, duge periode kada nije ni imao klub. Prema zvaničnim podacima, on od januara prošle godine nije igrao fudbal, kada se rastao sa Hakom.

Srećan sam što sam došao u Gnistan, što mogu da se vratim takmičarskom fudbalu. Imamo mlad i talentovan tim, kojem želim da pomognem. Očekujem da ću vrlo brzo biti spreman da zaigram“, rekao je Medo Kamara za klupski sajt Gnistana.

Fudbaler iz Sijera Leonea, koji ima i finsko državljanstvo, bio je u Partizanu od jeseni 2010. do januara 2013. kada je otišao u Bolton. Za crno-bele je odigrao 79 utakmica, nije postigao gol, ali je upisao sedam asistencija.

Medo je tri godine bio član Boltona, mada je tokom tog perioda bio i na pozajmici u Makabiju iz Haife. Posle epizode u Engleskoj, usledio je povratak u Helsinki, pa dve godine u Kuvajtu i tu Kamarina karijera odlazi nizbrdo...


tagovi

Medo KamaraFK PartizanFinska 2

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara