Komentari na vest

Kukurelja podneo zahtev za transfer, Siti sad mora da ubedi Brajton da spusti cenu sa 60.000.000 evra

Realan lik

pre gotovo 2 godine

Nije potpisano ko je pisao tekst, ali je super sto misli da je za klub kao sto je Brajton 18 miliona "samo", ako ne i najskuplji transfer u istoriji kluba, ili jedan od... I da zaboravi sa je u Siti dasao jedan Alvarez...
M

Mgk

pre gotovo 2 godine

Sad kad im je otisao Zincenko i kad znaju da im treba levi bek po svaku cenu treba 70 miliona da im trazi Brajton. Posebno ako se uzme u obzir da je Siti prodao dva igraca u poslednjoj godini ugovora za ogroman novac. Pa nisu ni iz Brajtona glupi, Siti svoje igrace da ceni nenormalno a Brajton svog najboljeg igraca da pusti za neke smesne pare. Uostalom svi znamo da na kraju Siti plati oniliko koliko neko trazi, tako da svako smanjivanje cene od strane Brajtona bi bila idiotski potez uprave.
G

Gost29

pre gotovo 2 godine

Kukurelja 60 miliona 🤕😂
g

gostKV

pre gotovo 2 godine

@gost13 a kakve to veze ima dal su mu klubovi bili samo Hetafe i Brajton majke ti? verrati igrao za Peskari u seriji B,evo ga glavni igrač sredine terena u PSG...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Ne pričam ja da je problem preći iz druge lige u prvu, iz slabijeg u jači klub. Ali to ako klub odluči da te proda. A nw ovako, nema lik dva pišanja u ozbiljnom fudbalu, odmah nešto zahteva, traži, buni se. Za takve uvek navijam da propadnu.
B

Brateq

pre gotovo 2 godine

Kukurelja je igracina. Ne znam sta ti gledas
M

Madridistaaaa

pre gotovo 2 godine

kakva su ovo derista nepismena. Imas vazeci ugovor, ali si rijesio da ides, odmah krsis dogovoreno! Treba mu dati ciste papire, ali kad plati trazen iznos. Zato je Bilbao najjaci klub, kostas toliko, ako nece da plate ili se miris sa tim ili tribine
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

Pa i Frenki De Jong ima važeći ugovor sa Barsom pa klub hoće da ga se reši. To je obostrano, ako mogu klubovi da ne poštuju ugovor do kraja, zašto bi igrači? Nba ti je najbolji primer takvih stvari gde igrač može biti trejdovan par puta, a da se ništa apsolutno ne pita.
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Sa ovakvom frizurom ne mozes da budes ozbiljan igrac. Nije mu ovo deep purple pa da nosi kosu
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima frizura sa igranjem fudbala. Svašta
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

A frizuru treba da ima kao dizelaš, kakvu ima 90% muškaraca ovde kod nas, da ne sme da živi kako on želi, vec da mu ti kazes sta ce da nosi, slusa, kako da se sisa, je l tako? Samo da bi ti bio zadovoljan, je l? Da ne treba mozda i ime da promeni?
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Realno frizura cini coveka. I odelo. Moras biti gospodin a ne rok zvezda. I kakvo je to ime kukurelja? Sto kazu ima nesto u nauci o imenima
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Ima frizuru kao Puyol, a kakav je bio kapitrn Barse?
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Objasni Gvardioli da je Kukurelja los igrac. Ti si ipak strucnjak, prosao si bajkom dva puta 5km pored Marakane.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Živorade pa i tvoje ime ima neke veze sa svačim.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Svaka šuša danas podnosi "zahtev za transfer". A od klubova u karijeri ima Hetafe i Brajton. Koliko su nadobudni igrači toliko kvalitet fudbala opada.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Da znas bilo sta o ovom momku, kao sto je znas i da si ga ikad gledao, kao sto nisi, znao bi da je rec o odlicnom igracu koji je pre svega skroman. Prosao je skolu Barselone i nije dobio pravu sansu u prvom timu, slali su ga na pozajmice u Eibar, Hetafe... Prodat je u Brajton za 18mil eura. Sada ga trazi Pep i nudi do 40mil, ali je Brajton alav i trazi 60. Dakle, nije Kukurelja nadobudan nego klub.