Kalidu Kulibali (Printscreen)
Kalidu Kulibali (Printscreen)

Kulibali zna šta znači poštovanje legendi: Zdravo Džone, mogu li da uzmem tvoj broj 26?

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 18:31

Senegalski štoper zamolio legendarnog defanzivca Čelsija Džona Terija da ubuduće na leđima nosi broj koji je obeležio njegovu karijeru

Godinama unazad Kalidu Kulibali spada u društvo najboljih štopera planete. To što je napokon napravio veliki skok u karijeri prešavši iz Napolija u Čelsi, nije uticalo na skromnog Senegalca da poleti i izgubi tlo pod nogama. Najnovijim gestom Kulibali je pokazao da pre svega razume značenje reči poštovanje, naročito kada je reč o legendama kluba za koji je potpisao.

U Napoliju je dugonogi defanzivac nosio broj 26. Međutim, svestan činjenice da je on nekada pripadao kapitenu i igraču koji u CV.-ju ima preko 700 mečeva za Plavce, osetio je potrebu da pita za odobrenje. Pozvao je Džona Tereija direktno.

Izabrane vesti

"Zdravo Džone, oprosti na mom engleskom koji nije najbolji, ali potrudiću se da me što bolje razumeš. U Napoliju sam nosi broj 26, a kako ga niko nije uzeo od tvog odlaska, nisam bio siguran da li je broj povučen ili niko nije želeo da ga uzme, pa sam želeo da te pitam da li je u redu da ga ja uzmem", pitao je Kulibali i momentalno uvideo veličinu čoveka koji u karijeri ima preko 20 timskih trofeja.

"Broj 26 je veoma poseban za mene. Jako cenim to što si me pozvao i bio bih ponosan kada bi ga baš ti uzeo..." odgovorio je Teri.

Ukoliko Senegalac u bududućnosti bude postigao trećinu Terijevih uspeha sa Plavcima, 38.000.000 evra koliko je plaćen iz vizure Čelsija biće prava sića.




tagovi

ČelsiKalidu KulibaliDžon Teri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara