Kup Alžira za kec koji visi u vazduhu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.19. | 12:51

Pre sveda, prvoligaš na drugoligaša, pa onda umorni Konstantin na nešto slabiji Beluizidad

Pitate li se koga još interesuje, ko gori za alžirskim fudbalom... Dobro, baš ne pucamo od zadovoljstva nalik onom koji nude velikani Primere, Primeire, Serije A i Bundeslige, ali nas to ne sprečava da kladionički razložno zaključimo da dva para iz današnje ponude polufinalnih mečeva Kupa Alžira imaju doboljno štofa za štepanje jako, jako dobrih igračkih partija.

Pre svega Setif i Bejada, ili ako vam je tako lakše, elitni naspram drugoligaškog sastava. Dakle, Setif je favorit, a ko pita zašto, odmah neka se pomiri sa činjenicom koja dodatnu vrednost keca podupire njihovim posedom Habiba Bugelmuna, drugog strelca šampionata. Ako on ne bude tresao mrežu Bejade, onda će to značiti da je debelo zaribao, jer domaći teren tako nešto bukvalno zahteva, pa nužno i nalaže da bi se na revanš, odnosno na gostovanje putovalo bez pristiska, odnosno sa jasno definisanom prednošću ušparanom na račun eventualne pobede u prvom meču.

Izabrane vesti

Nešto ozbiljnije može biti na meču Konstantin - Beluizdad, uz konstataciju da je domaćin umoran od Afričke Lige šampiona. Beluizdad je odmorniji, neporažen je u martu, ali ima i lošiju odbranu. Naime, gosti su u šampionatu primili 10 golova više od domaćna koji igra solidan fudbal, sa samo 14 primljenih golova od početka prvenstva do sada. I ovde je kec logičan za navijače domaćeg Konstantina, ali nije na odmet osvrnuti se i na međusobnu prošlost ovih ekipa koje su poslednje viđanje u oktobru rešili sa X. Inače, Konstantin je generalno uspešniji na međusobnim utakmicama, pa ko voli nek izvoli, uz šta ne treba zanemarivati 0-2 ishode ovih rivala u poslednje vreme. Kup je ipak, specifično takmičenje pa nam ostaje da proverimo na delu nastavlja li se, ili briše tradicija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 3863 ALŽ K Setif - JSM Bejada kmb 1&3+ (-) 2,05
Ukupna kvota2,05

ALŽIR, KUP – polufinale

Utorak
18.00: (1,45) Setif (4,10) JSM Bejada (6,75)

18.45: (1,92) Konstantin (3,25) Beluizdad (4,00)

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeAlžir 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara