Kupljena TV prava: Cela Srbija gleda reprezentaciju do 2028. godine!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.22. | 22:15

RTS napravio dobar posao...

Lepe vesti za ljubitelje fudbala širom Srbije: RTS se pohvalio u večerašnjem Dnevniku da je otkupio prava na prenose mečeva našeg nacionalnog tima sve do 2028. godine.

Nakon što je nedavno obelodanjeno da će slika sa utakmica Mundijala u Kataru ići na kanalima nacionalnog servisa, stigla je potvrda da je RTS postao vlasnik prava na prenose tri predstojeća kvalifikaciona ciklusa (za EURO 2024. i 2028, te za Mundijal 2026. godine), tri izdanja Lige nacije, te završnog turnira EURO 2024. i EURO 2028.

Izabrane vesti

Samo sa ta dva takmičenja biće prenošene 102 utakmice.

Podsećanja radi, u prethodonom periodu dobar deo nacije nije bio u prilici da prati utakmice reprezentacije, pošto su prenosi išli na kablovskim kanalima. Kada je došao na mesto selektora Dragan Stojković je obećao da će učiniti sve da se to promeni. Kolike su njegove zasluge u svemu za sada nije poznato, ali nema sumnje da se radi o pravom potezu Radio Televizije Srbije.

Predstojeća dva prijateljska susreta protiv Mađarske (četvrtak, 19.30) i Danske (utorak, 18.00) prenosiće kao i do sada Nova S.


tagovi

RTS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara