Veber (© Leeds United)
Veber (© Leeds United)

Kupuj provereno: Lids doveo četvrtog fudbalera iz Red Bul programa

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.23. | 10:26

Maks Veber po ukusu Džesija Marša

Možda će publika biti nepoverljiva, ali za Džesija Marša nema dileme. Trener Lidsa je rešio da dovodi proverene igrače. One s kojima je već sarađivao. Tako je prvo zimsko pojačanje kluba iz Jorkšira postao Maks Veber, doskorašnji defanzivac Red Bul Salcburga, koji je pod instrukcijama Marša igrao i u austrijskoj Bundesligi.

To je nastavak niza započetog letos kad su premijerligaša pojačali Brenden Aronson i Rasmus Kristensen, takođe iz Salcburga, a potpisao je i Tajler Adams iz Lajpciga, još jednog kluba pod patronatom Red Bul. Adamsa je trenirao i u Njujorku, trećem klubu iste koji vodi ista kompanija.

Izabrane vesti

Očigledno dovoljno dobri da ubede Marša da mogu da se takmiče u najzahtevnijoj ligi sveta. Trener Lidsa može da koristi Vebera na dve pozicije, kao klasičnog levog beka ili kao štopera, zavisno koji sistem odabere.

Englezi su platili Salcburu 10.000.000 funti, što je oko 12.500.000 evra, Veber je potpisao ugovor do leta 2027, a postoji mogućnost da debituje već za vikend u susretu FA kupa sa Kardifom.

Veber ima 24 godine i 13 puta je bio reprezentativac Austrije.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023lidsLids Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara