Kutinjo (©Reuters)
Kutinjo (©Reuters)

Kutinjo: Dečački san mi je bio da igram za Barsu, ali nije ispalo kako sam želeo

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 12:49

„To je, za mene, sada prošlost“, kaže Brazilac

Pamtiće se Filipe Kutinjo kao jedan od najvećih promašaja Barselone u 21. veku.

Doveden je iz Liverpula, gde je igrao sjajno, da pojača vezu Barselone, plaćen je tada astronomskih 160.000.000 evra, ali sve se završilo kako ni najgori pesimisti nisu mogli da pretpostave.

Izabrane vesti

Nije se Brazilac snašao u Barseloni, pa je išao na pozajmice u Bajern, gde se takođe nije izborio za mesto, a onda u Aston Vilu, gde je uspeo da se fudbalski vrati u život.

Pokazalo se da su Kutinjo i Vila pravi spoj, pa ga je klub iz Birmingema kupio od Barselone i time rešio muka i njega i klub sa Nou Kampa. Sada, posle svega, Brazilac kaže da mu nije žao što je makar i na takav način bio deo španskog giganta.

Meni je san od malih nogu bio da igram za Barselonu. Ali, sve je to sada u prošlosti i ne želim da o tome više razmišljam. Nije ispalo kako sam očekivao, kako sam želeo, ali život je takav ponekad“, rekao je Kutinjo engleskim medijima.

Tvrdi Filipe da ne žali ni za čim.

Jedini period kada sam zaista bio zabrinut je devet meseci kada sam zbog povreda bio van terena. Tri puta sam operisan. Tada sam bio u strahu da li moći ponovo da igram. Ali, sada je sve kako treba, srećan sam i drago mi je što ostajem u Aston Vili. Ne žalim ni za čim u karijeri, usponi i padovi su normalna stvar. Iz svega sam nešto naučio. Ti teški trenuci koje sam prošao su me učinili snažnijim“.

Posebno je Kutinjo srećan u Vili zbog menadžera koji ga trenira.

Došao sam u klub najviše zbog Džerarda, koji me je pozao. Pričali smo o mnogo stvari. Došao sam ovde i da bih mu se zahvalio zbog svega. Posle prvog našeg razgovora nije mi bilo potrebno mnogo vremena da bih prelomio da dođem. Sada sam jako srećan zbog te odluke“, poručio je Kutinjo


tagovi

Filipe KutinjoAston VilaBarselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara