Slavlje igrača Partizana posle drugog gola
Slavlje igrača Partizana posle drugog gola

Kvinsi Menig: Svakim danom u svakom pogledu jačam...

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.11.21. | 10:41

Zadovoljstvo u Humskoj posle dobre igre i ubedljive pobede nad Vojvodinom

Bilo je blage zabrinutosti u Humskoj uoči duela sa Vojvodinom. Tokom reprezentativne pauze tim Aleksandra Stanojevića se suočio sa kadrovskim problemima, i neizvesnošću kada je u pitanju stanje Bibrasa Natha. Van ekipe bio je i mladi Terzić, dok je rana izazvana remijem u sudaru sa Proleterom bila sveža.

Međutim, Parni valjak je tokom duela sa Novosađanima gazio kao na početku sezone. Bez pardona. Vrlo autoritativno su crno-beli izgledali na terenu, postigli četiri gola, u prvom poluvremenu ne dozvolivši timu Slavoljuba Đorđevića da diše. Otuda i dobro raspoloženje uoči gostovanja Flori.

Izabrane vesti

"Najvažnija je pobeda koju smo priželjkivali nakon utakmice protiv Proletera, u kojoj smo se mučili i promašili dosta šansi. Znali smo da nas očekuje teška utakmica, Vojvodina je čvrsta ekipa, nisu slučajno u vrhu tabele. Od prvog momenta smo napadali, u prvom poluvremenu protivnik nije uputio nijedan udarac na gol. Nepažnjom na početku drugog poluvremena smo primili gol, ali brzo smo se digli, postigli treći i četvrti gol. Mislim da smo zasluženo pobedili i pokazali da smo bolja ekipa”, rekao je Jojić.

Iskusni vezista je dobru partiju krunisao golom, pošto je pre toga imao dve asistencije. Osvrnuo se Jojić i na debi mladog Mihajla Ilića.

,,Danas je dobio šansu jer dosta igrača odsustvuje, ukazala mu se prilika. Mislim da će pamtiti ovaj dan do kraja života! Posle utakmice sam odmah prišao da mu čestitam jer mi je bilo drago, sećam se mojih prvih koraka na stadionu Partizana… Partizanova škola, iz godine u godinu, izbacuje dobre pojedince, talente. Ilke (Mihajlo Ilić, prim. aut) je jedan od njih i nadam se da mu predstoji dobra karijera”.

Pokazao je Partizan da ima širok kadar. Mladi Lazar Pavlović je nagovestio da bi mogao da bude privremena zamena za Natha. ,,Već smo se susretali sa tim da dosta igrača izostaje, ali imamo mnogo igrača, šef insistira da dosta rotira i menja igrače, tako da su svi spremni. Moram da pohvalim Lazara Pavlovića koji je danas, posle duže vremena startovao i odigrao odličnu utakmicu. Iza njega je odlična nedelja treniranja, skrenuo je pažnju na sebe i mislim da su pred njim lepi dani, da će imati više šansi da se dokazuje na terenu”.

Zbog mnogo razloga navijači Partizana su radosni napustili tribine stadiona u Humskoj. Crno-beli su izgledali taktički gotovo perfektno, dok je Kvinsi Menig povremeno bio neuhvatljiv za odbranu Lala. Postigao je i drugi pogodak na meču.

,,Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili! Postigli smo četiri pogotka, drago mi je što sam ja postigao drugi. Svakim danom jačam, navikavam se na zemlju, ljude, klub. Drago mi je i zbog navijača, oni stalno prave ludu atmosferu”, poručio je Menig.


tagovi

Kvinsi MenigMiloš JojićLazar Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara