Igrači Genta (©AFP)
Igrači Genta (©AFP)

Kvote na Gent i Leče su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 11:03

Nigde nećete naći veće

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Gent protiv Vesterla u belgijskoj Pro lige i na Leče protiv Udinezea u italijanskoj Seriji A (sve mečeve Serije A možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Gent ne može da pobedi već pet mečeva, a u ovom periodu tim je uspeo da izleti iz Lige konferencije pošto je bio slabiji od Vest Hema (1:1 i 1:4). U osnovnom delu šampionata Bafalosi su izgubili mesto među prva četiri i sada će se boriti samo za Ligu konferencije. Inače, ekipa ima četiri poraza kod kuće ove sezone. Bafalosi su u odlučujućem meču uspeli da izgube od Ostendea koji je ispao iz lige (1:2). Vesterlo je ostavio dobar utisak u ligaškom delu šampionata i zaslužio je mesto među osam najboljih. Naravno, tim je primio mnogo golova, čak 53, međutim, učinak u napadu bio je na nivou belgijskih giganata, jer su žuto-plavi uspeli da 61 put zatresu mrežu rivala. U poslednjem kolu Vesterlo je igrao nerešeno sa Serenom (1:1).

LEČE - UDINEZE (PETAK, 18.30), KEC 2,45

Leče je startu sezone u Seriji A pristupilo kao jedno od glavnih kandidata za ispadanje. U prvom delu sezone "žuto-crveni" su izgledali više nego solidno, sakupivši pristojan broj bodova, i nisu dozvolili sebi da padnu u zonu ispadanja. Pomogli su, naravno, i konkurenti koji su bili u krizi. U drugoj polovini sezone Leče je usporilo i sada je na 16. mestu na tabeli sa 28 bodova, na dva poena od zone ispadanja. Leče je u prošlom kolu izgubilo 0:2 od Milana, produživši niz bez pobeda na čak osam mečeva. Udineze je u jesenjem delu izgledalo više nego solidno i bilo stabilno. Zebre su čak uspele da uđu u najbolja četiri tima, ali tu nisu uspele da se učvrste i potom se desila kriza koja je dovela do pada na tabeli i propuštene šanse da se takmiče za izlazak u Evropu. Udineze je trenutno deveto sa 42 boda i zaostaje za šestim Interom 12 poena. U prošlom kolu Udineze je savladalo Kremoneze sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara