(©MN Press)
(©MN Press)

Lacio nudi Kamenovića Salernitani

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 12:41

Kao i Mohameda Faresa

Upisao je Dimitrije Kamenović debitantski nastup za Lacio u Seriji A, odigrao je poluvreme protiv Verone na poziciji štopera i po svemu sudeći tu će se i završiti njegova epizoda u dresu Nebeskoplavih.

Srpski fudbaler je na izlaznim vratima kluba. Kako piše list Il Mesađero, Lacio želi da u januaru rastereti igrački kadar za dvojicu igrača. Jedan je Dimitrije Kamenović, a drugi je Mohamed Fares, reprezentativac Alžira.

Izabrane vesti

Stvar je jednostavna, njih dvojica nisu do sada uspeli da ubede trenera Mauricija Sarija da su igrači dovoljnog kvaliteta za Lacio i klub želi da ih skine sa plate. Obojica igrača su zato ponuđena Salernitani, koja traži pojačanja zarad mirnog proleća, pošto je jesen završila u sredini tabele.

I Kamenović i Fares juče, kako pišu Italijani, nisu bili na taktičkom treningu na pripremama u Turskoj, a verovatno neće igrati ni kontrolni meč protiv Hataja.

Dimitrije Kamenović je u Lacio otišao iz Čukaričkog u transferu vrednom 3.000.000 evra. Potpisao je u julu 2021. ugovor na pet godina, međutim, nije uspeo da u Rimu nađe svoje mesto pod suncem. Ali, to ne znači da neće nastaviti karijeru u Seriji A, čeka se odgovor Salernitane.

 


tagovi

Dimitrije KamenovićLacioSalernitanaSerija A

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara