Pogodak protiv Jermenije u dresu mlade reprezentacije (© MN Press)
Pogodak protiv Jermenije u dresu mlade reprezentacije (© MN Press)

Lacio šalje Kamenovića u Prag: Mladi reprezentativac Srbije potpisuje za Spartu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.22. | 15:32

Pozajmica do kraja sezone

Kažu da svi putevi vode u, ali u slučaju Dimitrija Kamenovića iz Rima. Srpski defanzivac je pred odlaskom iz Lacija. Doduše, privremeno.

Mladi reprezentativac naše zemlje bi trebalo tokom zimskog prelaznog roka da potpiše za Spartu iz Praga. Tako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marcio, eskert za fudbalsko tržište u Italiji, uveravajući da je posao maltene sklopljen. Ukoliko se nagoveštaji obistine, bivši prvotimac Čukaričkog će do kraja sezone igrati u Češkoj.

Izabrane vesti

Razlog za napuštanje Olimpika je razumljiv. Otkako je stigao odigrao je samo jedno poluvremene, u završnici prethodnog prvenstva, portiv Verone. U aktuelnom takmičarskom ciklusu momka iz „klase 2000“ nije bilo u planovima trenera Mauricija Sarija i zato je kaljenje najbolje moguće rešenje u ovom trenutku.

Od Kamenovića se očekuje da se, usled konsitutucije i fizičkih karakteristika, brzo prilagodi češkom fudbalu, s obzorom da se na tom podneblju dosta forsiraju snaga, skok igra, dueli telom o telo... Sparta je trenutno treća u prvenstvu, iza lidera Viktorije iz Plzenja i gradskog rivala Slavije.

Dimitrije Kamenović nije igrao za Lacio, ali jeste u međuvremenu za mladu reprezentaciju Srbije, tokom 2022. skupio je četiri meča, a na susretu sa Jermenijom je bio i strelac.


tagovi

Sparta PragDimitrije KamenovićLacioZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara