Mesi postiže gol (©Reuters)
Mesi postiže gol (©Reuters)

Laganica za Barsu, Mesi prvi strelac lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.02.21. | 20:56

Elče se držao poluvreme – 3:0

Jedna od lakših pobeda Barselone ove sezone. Raspoloženi Lionel Mesi na terenu, slabašan rival koji ne prelazi centar i to je odmah garancija trijumfa za klub sa Nou Kampa.

Elče se nekako držao tokom prvog poluvremena, golman Badija je čuda pravio ispred svoje mreže, odbranio dve-tri kolosalne šanse, pogotovo je bila impresivna odbrana kod šuta Trinkaa gotovo sa peterca. Ali, kada je u drugom poluvremenu Leo Mesi rešio da reši utakmicu, tu spasa više nije bilo – 3:0.

Izabrane vesti

Boleće Barselonu veliki kiks iz prošle utakmice, koju je završila remijem kod kuće sa Kadizom (1:1). Sa ovom današnjom pobedom bila bi rame uz rame sa Realom i disala za vrat Atletiku koji je počeo da posrće. Ovako je ponovo kratka za dva koraka u odnosu na najvećeg rivala.

Leo Mesi je postigao dva gola i izbio na prvo mesto liste strelaca Primere. Na 22 utakmice u ligi dao je 18 golova i za dva je pobegao velikom prijatelju i dojučerašnjem saigraču Luisu Suarezu.

Prvi gol je pao maltene čim je počelo drugo poluvreme. Mesi je krenuo žustro na gol Elčea, odigrao dupli pas sa Brajtvajtom, koji je majstorski petom vratio loptu Argentincu, a ovaj je našao način da savlada nesavladivog Badiu.

Od tog momenta je utakmica dobila drugačiji tok. Elčeov bedem je pukao, a u napad nije mogao, nije mu išlo. Barselona je nastavila da juriša na gol rivala, do drugog gola je došla ponovo preko Mesija, kojem je “nameštena” lopta na zicer, još lakše nego na penal za njega.

Samo koji minut kasnije i Alba se upisao u strelce i postavio konačnih 3:0. Laganica za Barselonu. Nije ih bilo mnogo ove sezone…

PRIMERA - 1. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Sreda

Barselona – Elče  3:0 (0:0)

/Mesi 48, 69, Alba 73/



tagovi

BarselonaElčePrimeraLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara