Komentari na vest

Lalatović: Dolaze na stadion da me napadaju!

d

didier

pre 28 dana

nebitan si Lalat, prestani da se tripuješ da si neki faktor. to što 18ti klub u karijeri vodiš nije do tvog znanja i kvaliteta, da je zemlja malo normalnija do 3 ne bi dogurao.
S

Samo tablic

pre 29 dana

Kakav stadion,ne damgle ni na tv-u.
R

Rodjo73

pre 29 dana

E bas zbog tebe dolazimo jesi ti neki stih pa zbog tebe da dolazimo. Negledam te ko smrdljiv sir na stadionu sam samo zbog Partizana
L

Lamila

pre 29 dana

Pa da, dolazimo zbog toga, i sta sad?
T

Tralalatovic

pre 29 dana

Ziv nisam dok ne vidim njega i Igora Matica zajedno u strucnom stabu neke ekipe. Dolazio bi na utakmice samo zbog njih dvojice. Moze i onaj ludi Stanoje da svojim tikovima da im se prirdruzi.
K

Kmeeek

pre 29 dana

Izvini kojih grobara? Pod 1 oni su ugašeni i ne postoje Velja i mutavi najureni iz Rada i Zvezde su im uzeli tribinu i promenili ime u PRINCIPI. Dakle ne postoje i ne podržavajte lažno predstavljanje. A pod 2 zar navijači partizana ne bojkotuju utakmice na JNA? Ko onda može da vredja Lalatovića, ako je bojkot. Naravno da nikakvog bojkota nema, kao fol ona, šačica, sa Juga se premestila na istok i odatle navija bez obeležja. Koji licemeri. Svejedno Lalat ne mora da se plaši od 500 do 1 500 frakcijaša koji još dolaze na JNA neće ih ni primetiti.
@

@kmeek

pre 29 dana

Verovatno ti je nik nastao kada si prvi put dobio po labrnji od Grobara. Od tada si najjaci tastatura ratnik. Ali oziljci na dusi i kompleks izleciti neces, curice mala ;)
A

Alex20

pre 29 dana

kmek@ izvini internet huliganu ,druga postavo velje nevolje,sto si ukljucivao masinu na dugme na znak😂😂😂