Nenad Lalatović @Starsport
Nenad Lalatović @Starsport

Lalatović kandidat da zameni Osima

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 09:47

Mediji u Bosni sele temperamentnog stručnjaka na klupu Želje

Još sedam utakmica u prvenstvu, završnica kupa koja počinje polufinalnim susretom sa Partizanom, i druga misija Nenada Lalatovića u Vojvodini biće završena. Tempermentni stručnjak je na nedavnoj konferenciji za medije istakao da će otići iz Novog Sada, jer ga pola uprave ne želi na mestu šefa stručnog štaba. Rekao je još mnogo toga Nenad Lalatović i svima stavio do znanja da su niti između njega i pretpostavljenih pokidane.

Uskoro će Lala biti na birou slobodnih trenera i sigurno je da neće dugo čekati na novi angažman. Iza sebe ima zavidan staž u Srbiji i vrlo dobre rezultate, osvojen kup sa Vojvodinom.

Izabrane vesti

Trenirao je brojne klubove Lalatović u Srbiji i nije nemoguće da se ovog leta preseli u inostranstvo. Makar u komšiluk. Mediji iz Bosne navode da je bivši štoper Crvene zvezde jedan od kandidata za novog šefa stručnog štaba Željezničara iz Sarajeva. Tim sa Grbavice je ovog proleća zapao u veliku rezultatsku krizu, praktično nije konkuretan u borbi za titulu, teško će i do mesta u Ligi konferencija. Ceh je platio harizmatični Amar Osim, sin legendarnog Ivice Osima.

Čim je Osim napustio kormilo bosanska štampa je počela da se bavi potencijalnim naslednicima. Jedan od njih je Nenad Lalatović, koji je još prošle zime bio na radaru Borca iz Banjaluke.

Međutim, imaće Lalatović žestoku konkurenciju, pod pretpostavkom da ga uprava Želje stvarno želi. Mediji iz Bosne navlače na stranu legendarnog Blaža Sliškovića, rečima da je Baka najbolje rešenje za klupu Plavih. Kao Osimovi naslednici figuriraju još Zlatan Nalić, Kemal Alispahić, Omer Joldić.

Pred Lalatovićem su dani odluka. 



tagovi

ŽeljezničarAmar OsimNenad LalatovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara