Nenad Lalatović (©MN Press)
Nenad Lalatović (©MN Press)

Lalatović: Partizan nije bio bolji

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 20:42

"Nedostajalo nam je više vere u sebe u završnici"

Mnogo više uzbuđenja očekivao se od utakmice Partizan - Spartak nego što je viđeno u pobedi crno-belih sa 1:0. Presudio je gol Sameda Baždara u 21. minutu, a iako su došli do tri boda, fudbaleri Partizana odigrali su jedan od najslabijih mečeva ove sezone.

Posebno u drugom poluvremenu, tokom kog su bili pod konstantnim pritiskom rivala. Da nije bilo raspoloženog Aleksandra Jovanovića na golu i Bojana Kovačevića ispred njega, rezultat bi sigurno bio drugačiji. Ipak, i pored terenske inicijative u drugom delu utakmice, gosti iz Subotice nisu uspevali često da uđu u konkretnu šansu, što je istakao i trener Spartaka Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

"Nedostajalo nam je više vere u sebe u završnici. Nismo zaslužili da izgubimo, ali nismo imali dovoljno sreće i hrabrosti u završnici. Ako je Partizan bio bolji, a ja mislim da nije, onda je za taj jedan gol. U prvom poluvremenu smo iz jednog šuta primili gol, u drugom smo napadali, a oni su odugovlačili i bili zadovoljni sa tih 1:0. Mi smo hteli da izjednačimo, ali nismo uspeli, šta da radimo, idemo dalje", rekao je Lalatović pred kamerom TV Arena Sport.



tagovi

Nenad LalatovićSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara