Lalatović: Šta je za druge bilo nemoguće, za mene je moguće! Videću gde nastavljam karijeru

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.05.22. | 18:18

"Zadovoljan sam prvom utakmicom, drugom nisam. Mislili smo da smo već obezbedili opstanak, oni nisu imali šta da izgube, odigrali su hrabro i bili bolji u revanšu, ali opstali smo u ligi i to je bilo najvažnije", poručuje temperamentni strateg

Nenad Lalatović nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika u revanš meču baraža za popunu Superlige, s obzirom da je bilo više nego evidentno da se njegov sastav opustio posle ubedljivog slavlja u Smederevu (3:1).

Železničar je slavio u revanšu na Čika Dači, čak je mogao da učini utakmicu i mnogo ozbudljivijom, a odluku znatno neizvesnijom, ali je ostalo na nedovoljnom minimalnom slavlju ekipe Igora Savića.

Izabrane vesti

"Zadovoljan sam prvom utakmicom, drugom nisam. Mislili smo da smo već obezbedili opstanak, oni nisu imali šta da izgube, odigrali su hrabro i bili bolji u revanšu, ali opstali smo u ligi i to je bilo najvažnije. Ono što je za druge bilo nemoguće, za mene je bilo moguće! Sad ću videti gde ću nastaviti karijeru, sa mnom je uvek zanimljivo, tako će biti i ovog puta", rekao je Lalatović za Arenu Sport.

Iako nisu uspeli da naprave senzaciju u revanšu, ni Pančevci nisu krili zadovoljstvo što su drastično promenili sliku iz prve utakmice.

"Odigrali smo hrabro, želeli smo da se pokažemo u lepom svetlu i to nam je pošlo za rukom. Pobedili smo, ali nažalost nisu uspeli da opstanemo u ligi. Čestitam na tome Radničkom i Lalatoviću i želim im sve najbolje u Superligi", rekao je Igor Savić.


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara