Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Laporta pokrenuo mašineriju za dovođenje Nejmara, PSŽ odbio prvi udar, ovo je tek početak

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.05.21. | 14:50

U Parizu ne nameravaju da se odreknu Brazilca

Dok u Kataloniji sve treperi od najave da Đoan Laporta završava višenamensku investiciju od 500.000.000 evra, samo nekoliko dana kasnije stiže i potvrda namera novoizabranog predsednika Barselone da na leto napravi bar jedan bombastičan transfer.

Renomirani radio RAC1 objavio je vest s vinjetom “ekskluzivno“ da je Barselona stupila u kontakt s čelnicima Pari Sen Žermena kako bi se razgovaralo o Nejmarovom povratku na Kamp Nou! Iako je odgovor prvog čoveka Parižana Nasera Al Kelaifija bio odričan, to ne znači automatski da će Barselona odustati, već da će krenuti u nikad jaču ofanzivu na potpis brazilskog asa!

Izabrane vesti

Nedelja, 21.00: (8,00) Valensija (5,30) Barselona (1,35)

Prema informacijama istog izvora, Laporta uveliko priprema podlogu za Nejmarov potpis i planira da pokrene pravu mašineriju ljudi koji bi radili isključivo na ovom megatransferu!

U Barseloni navodno veruju da bi Nejmar mogao da se vrati za manje novca nego što je PSŽ tražio svih prethodnih godina, s obzirom da mu ugovor na Parku prinčeva ističe leta 2022. godne. Pre dva leta PSŽ je od Barselone tražio 130.000.000 evra, plus potpise bar dvojice igrača što su u Kataloniji tada odbili bez razmišljanja, ali sada su okolnosti drugačije.

Naime, predstojeće leto bi za PSŽ moglo da bude i poslednje u kojem bi mogao da zaradi veliki novac od Nejmarove prodaje, jer bi u suprotnom moglo da se dogodi da Brazilac ode bez evrocenta obeštećenja. Iako su pregovori s Nejmarom i njegovom svitom uveliko otpočeli, a najbolji igrač Svetaca je posle izbacivanja minhenskog Bajerna iz četvrtfinala Lige šampiona izjavio da želi da ostane u Parizu, okolnosti su drastično počele da se menjaju otkako je Laporta počeo da upliće prste.

Kako dani prolaze Barseloni se daju sve veće šanse za Nejmarov potpis, jer u igraču gori želja da ponovo zaigra za Barselonu i pogotovo u tandemu sa Lionelom Mesijem. Laportin pokušaj da dovede Nejmara viđen je kao jasna poruka Mesiju da ostane u klubu i posle leta. Barselona je za klupsku ikonu spremila ugovor na deset godina uz ogromna primanja, a Mesi je od kluba kao najveći uslov za ostanak tražio da se tim ozbiljno pojača tokom leta.

Verovatno bi Nejmarov potpis bio više nego dovoljan, s obzirom da su veliki prijatelji...



tagovi

Nejmarletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara