Komentari na vest

LASK je u Austriji najbliži Salcburgu, Vojvodina mora drastično bolje ako ne želi da doživi debakl

S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ajmo slaninari uzeli ste bod u rupi mozete da prodjete i u plej-of!
4

44444

pre gotovo 3 godine

Sanicanin, Bralic, Djordjevic, Stojkovic, Drincic, Bojic da cu tu od prosle godine drugacije bi se pricalo ali sjajnom klupskom politikom su svi otisli za dzabe pa cemu da se nadamo….
4

44444

pre gotovo 3 godine

Sta da ocekujemo, koga da iznenadimo sa ovim timom??? Simic, Topic, Covic jedini dobri igraci, ostali ili klinci ili prosecni za neku Surdulicu, Lucane… I da neki slabiji tim od laska dolazi ne bi imali sanse. Bojim se da ove godine necemo biti ni medju prvih 5 iako sam uvek optimista ali ove predefanzivne igre na pocetku sezone mi se apsolutno ne dopadaju. Zato visok presing i napad makar pola utakmice pa ako ginemo makar da ih uplasimo malo!
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Znam da mnogi osporavaju Lalatovica, al sa Lalatovicem je Vojvodina igrala daleko lepsi fudbal, sa puno trcanja i borbe. Ono sto sam ja video od Vojvodine (gledao sam drugu utakmicu protiv Letonaca) je bilo mucenje, panika, puka sreca da ne prime gol i odu u produzetke sa prethodnim rivalom. Iskreno se nadam da ce sada mozda rastereceniji, jer se od njih nista ne ocekuje bar prikazati bolju partiju.
S

Slaninar Ostereich

pre gotovo 3 godine

Svako ko je gledao Vojvodinu pomno pod Lalatovicem slozi e se da smo igrali jos gori fudbal ali smo imali bolji igracki kadar.
C

Chiske

pre gotovo 3 godine

Ova vosa koju sada gledas ti je posledica Lalatovica. jer nije imo muda da stavlja klince da se kale pa sada ti klinci moraju ogroman teret na svojim prsima da nose. Svaki vosin igrac ima velik potencijal to se vidi iz aviona ali tek dogodine, a dogodine vec necemo imati pola ovih igraca.
m

mek

pre gotovo 3 godine

Kako bi se Lalatova ekipa dobro pobila sa LASK-om. Od ove ekipe jako tesko ocekivati nesto, najbolje gurnuti Kabica, Noveskog, Zukica i ostale klince gore, pa šta bude.