Emanuel Late Lat (©YouTube/printscreen)
Emanuel Late Lat (©YouTube/printscreen)

Late Lat golovima tera Atalantu da ga zadrži

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.23. | 18:36

Novi pogodak napadača kog želi Crvena zvezda

Tamo gde je stao po završetku sezone provedene u dresu Sent Galena, Emanuel Late Lat nastavio je na pripremama Atalante. Napadač iz Obale Slonovače iz utakmice u utakmicu postiže golove, pa je posle pogotka selekciji Valserije, oblasti u provinciji Bergamo, dao het-trik u duelu sa niželigašem Pro Verčelijem, a zatim je pogodio i ove subote u proveri protiv Bornmuta.

Fudbaler koji je na listi želja Crvene zvezde odigrao je poslednjih dvadesetak minuta i pogodio u 86. za konačnih 3:1. S obzirom na formu u kojoj se nalazi, Late Lat bi mogao da ubedi Đan Pjera Gasperinija da ga zadrži u timu i koristi u predstojećoj sezoni - poslednjoj iz ugovora koji ima sa Boginjom - s obzirom na to da je Rasmus Hojlund pred vratima Old Traforda.

Izabrane vesti

Danski napadač nije bio u protokolu za meč sa Bornmutom, što se povezuje sa njegovim odlaskom u Mančester Junajted za navodnih 70.000.000 evra plus bonuse.

Imaju u Bergamu dovoljno igrača na koje mogu računati kada su u pitanju golovi - tu su Murijel, Mirančuk, Lukman, Kambijagi, Pašalić, Kovalenko, za rekordnih 28.000.000 evra je iz Almerije doveden El Bilal Ture, tako da će borba za minute biti žestoka, što sigurno raduje Gasperinija.

U Crvenoj zvezdi strpljivo prate dešavanja u italijanskom klubu. Čak se među čelnim ljudima pojavilo i razmišljanje da Late Lat nije potreban Baraku Baharu, jer je aktuelna ekipa igrača već dovoljno efikasna i svi su puni samopouzdanja, te ne bi bilo lako naći mu mesto u startnoj postavi.

Svakako, ima još dosta vremena do kraja prelaznog roka, a iskustvo nas je naučilo da su na transfer pijaci moguća razna iznenađenja. Ostanak 24-godišnjeg Late Lata u Bergamu našao bi se u toj kategoriji, jer je već bio "viđen" u crveno-belom dresu.


tagovi

AtalantaEmanuel Late LatFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara