Late Lat strelac po povratku u Atalantu: Gasperini video na delu Zvezdinu želju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 18:57

Napadač kojeg žele crveno-beli strelac u ubedljivoj pobedi (11:0)

Druga provera Atalante u aktuelnom pripremnom periodu donela je i prve minute Emanuela Late Lata u koji je golom ukrasio ubedljivu pobedu člana Serije A nad selekcijom Valserijane (11:0), oblasti u provinciji Bergamo.

Centarfor koji je želja Crvene zvezde, a čija budućnost još stoji u magli i bez naznaka raspleta, zaslužio je poverenje Đan Pjera Gasperinija i odužio se pogotkom u 21. minutu utakmice.

Izabrane vesti

Pri rezultatu 3:0 centarfor Atalante je iskoristio odličnu loptu Rasmusa Hejlunda, predriblao golmana i potom rutinski zatresao nebranjenu mrežu.

Pogotkom protiv rivala skromnog kvaliteta Late Lat se odužio za ukazano poverenje i tako doprineo ubedljivoj pobedi Atalante koja je u nastavku još sedam puta tresla mređu protivnika.

U utakmici koja je trajala 80 minuta, Gasperini je šansu ukazao dvema postavama, te je Late Lat, kao i ostali igrači člana Serije A, imao 40 minuta da se pokaže na delu i potvrdi da je u formi iz prethodne sezone kada je nosio dres Sent Galena i privukao pažnju šampiona Srbije.


tagovi

Emanuel Late LatAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara