Lautaro nikad nije tražio da ide iz Intera

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.06.20. | 10:20

"Inter nema nameru da prodaje svoje najbolje igrače", poručuje Bepe Marota

Izvršni direktor Intera Bepe Marota potvrdio je da Barselona otvoreno želi Lautara Martineza, ali da sam Argentinac nikada nije izrazio želju da ode iz Barselone, kao da je on vrlo optimističan da će odlični napadač i naredne sezone igrati u crno-plavom dresu.

To koliko je Lautaro važan za ovaj tim Intera, posebno u tandemu sa Lukakuom, moglo se videti u sinoćnoj utakmici sa Sampdorijom.

Izabrane vesti

"Lautaro je fokus pažnje drugih kluibova na transfer tržištu, to svi znaju. On ima ogroman kvalitet i mnogi bi voleli da pregovaraju sa nama o njemu. Inter nema nameru da prodaje svoje najbolje igrače, tako da dok igrač ne izrazi želju da ode čvrsto ćemo ga držati u svojim redovima. Lautaro je počastvovan interesovanjem velikih klubova, ali nikada nije izrazio želju da ode. Nikad. Veoma sam optimističan da ćemo ga i naredne sezone gledati kako i igra za nas", rekao je Marota.

Inter je prišao na šest bodova Juventusu i Laciju, što ga je donekle vratilo u borbu za "skudeto".

"To je sigurno dodatna motivacija za sve, jer se u ovom prvenstvu može dogoditi bilo šta i moramo da budemo dodatno motivisani zbog tri nova osvojena boda. Klub je dostigao nivo stabilnosti zahvaljujući vlasnicima koji su zaljubljeni u Inter i žele da ostvare velike rezultate. Shodno tome i tim funkcioniše na najbolji način. Porodica Ženg i mi iz uprave prilagodili smo se ambicijama kluba. Putovanje smo započeli prošle godine i pokušaćemo da nastavimo taj rast", rekao je Lautaro.



tagovi

Lautaro MartinezBepe Marota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara