Lazar Pavlović (©FK Radnički)
Lazar Pavlović (©FK Radnički)

Lazar Pavlović rešenje za Laline muke s bonusima: Imao sam i ponude iz Evrope, ali sam izabrao Radnički

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 12:56

Nekadašnji prvotimac Partizana i zvanično na Čairu

Najavljeno i ekspresno potpisano – Lazar Pavlović je bonus Radničkog. Nekada velika Partizanova nada i aktuelni mladi reprezentatvac Srbije poslednje je pojačanje niškog superligaša.

Ofanzivni vezista iz “klase 2001” na Čair stiže iz kiparskog AEL-a u kome se nije baš najbolje snašao, pa je za polusezonu odigrao samo 44 minuta u kupu. Nijedan u prvenstvu, još od sredine novembra bio je na tribinama.

Izabrane vesti

Kako je i u prethodnoj sezoni igrao tek sporadično za Partizan sada će pokušati da u Nišu oživi usnulu karijeru. To što se računa kao bonus sigurno će mu pomoći da dobije šansu, jer Nenad Lalatović je u prvom kolu jesenje polusezone baš iz tog razloga morao da žrtvuje reprezentativnog golmana Dragana Rosića i ostavi ga na klupi.

Sad, kako će se Pavlović snaći? Zavisi od njega. On sam je optimista.

Pre svega dugujem veliku zahvalnost upravi Radničkog i treneru Lalatoviću za poverenje koje su mi ukazali i rešenost da me dovedu u klub. Uzvratiću im maksimalnim angažovanjem na svakom treningu i na utakmicama. O ljudima koji vode ovaj klub, zaposlenima, trenerima i saigračima čuo sam sve najlepše, puno toga mi je preneo i moj nekadašnji saigrač i vršnjak Nikola Štulić. I pored nekoliko ponuda iz Evrope, rešio sam da izaberem Radnički jer se pokazalo da je ovo odlična sredina za puno afirmisanje mladih i talentovanih igrača. Već danas treniram sa ekipom i jedva čekam da se uklopim u tim i zaigram”, rekao je Pavlović.



tagovi

Lazar Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara