Slavković (© MN Press)
Slavković (© MN Press)

Lazar Slavković se iz Majorke vratio u Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.22. | 11:14

Golman će biti licenciran za Mozzart Bet Superligu, dok se Rijad Koca sečli u OFK Beograd

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Jedan bonus igrač napustio je Novi Pazar, a drugi se posle tri sedmice vraća među Plave.

Izabrane vesti

Kako trenutno stoje stvari, sreću u prestonici, na Karaburmi, potražiće Rijad Koca (18) iz „klase 2003“, defanzivni vezista i po potrebi štoper, koji je od početka letnjih priprema u kadru Vladimira Gaćinovića.

Koca je dobio lepu šansu tokom kontrolnih mečeva na Zlatiboru, potom je licenciran za takmičenje u Mozzart Bet Superligi, a u prethodna četiri kola njegovo ime uvek se nalazilo u protokolu.

Univerzalac, koji je trebalo da bude jedan od nosilaca igre omladinske selekcije Novog Pazara u elitnom rangu, nije sačekao debi u Mozzart Bet Superligi već je krenuo u potragu za sredinom u kojoj bi mogao da se dokaže.

Iako je bio interesantan i komšijama iz Tutina, povratnicima na srpskoligašku scenu, Koca se u trećem rangu umesto grupe „Zapad“ odlučio za grupu „Beograd“.

Očekuje se da ovih dana potpiše ugovor na „godinu plus godinu“ sa OFK Beogradom, gde će ponovo sarađivati sa Nenadom Grozdićem, koji mu je pre četiri godine bio trener u kadetima Novog Pazara.

Mesto među igračima licenciranim za državni šampionat ekspresno bi trebalo da zauzme golman Lazar Slavković, Novopazarac koji je uz dozvolu kluba prethodne tri sedmice proveo u B timu španske Majorke, a prethodno je potpisao dvogodišnji ugovor sa fudbalskim superligašem iz rodnog grada.

Slavković ima 20 godina, karijeru je počeo u lokalnom Rasu, a prošle sezone branio je za Zemun. Prošao je mlađe kategorije Partizana, dok je za razne selekcije Srbije, od mlađekadetske do mlade, branio na više od 20 utakmica.



tagovi

Lazar SlavkovićFK Novi PazarNovi PazarMozzartMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara