Komentari na vest

Lazović želja drugoligaša: Komo sa Srbinom hoće u napad na Seriju A

Ш

Шекспир

pre 3 meseca

Комо или српски Бајерн,питање је сад....
Z

Zivoraddd

pre 3 meseca

Komo je super, zivis u jednom od lepsih mesta u Italiji i uzivas. A ovi ga zovu da dodje u Cacak, boze sacuvaj
P

Petrinjo6774

pre 3 meseca

Kako nam se namesta situacija, samo da smo pametni kao sto nismo, prodati sad bukarija i dobesti desno lazovica, Levo radonju i morali smo i maksimovica uzeti a prodati kangu i kangvu posto zašto.. imali bi jezgro domaćih igrača koji su pravi zvezdasi i imaju kvalitwt i iskustvo za Evropu.. sve se to moglo isfinansirati od samo jednog transfera Neseljkovica npr… avaj sve to lepo zvuci da su pismeni i pošteno ljudi na celu kluba, ovako znamo da od nijednog nema ništa…
G

Gostgost

pre 3 meseca

E da si ti na čelu kluba... Pa da budemo lepo treći na tabeli... Koji bre Radonjić, bivši igrač, on se ni tamo ne trudi, a tek kod nas ne bi, bolelo bi ga uvo pored svih splavaruša. A tek da menjaš Kangu Maksimovićem. Kreativnog za nekreativnog igrača. Zavidno si znanje pokazao i poznavanje igrača.
л

лево,десно...

pre 3 meseca

нигде мога стана....ајој звездо и ти си пијана..
m

milo123

pre 3 meseca

Sreca pa oni svi zele da dodju u Zvezdu? Svakom od njih je Zvezda nudila, nijedan nije hteo da razmisli. Radije bi se borili za opstanak u Seria A nego igrali LS u Zvezdi za daleko vece pare. Sad, necu da ulazim u njihove razloge. ali cinjenica je da nijedan od njih nije hteo da dodje, a nije da nismo bili 'pametni' da ih trazimo.
g

gosttt

pre 3 meseca

kam tu red star bro
Р

Ред Стар

pre 3 meseca

из Париза??
v

vratio se

pre 3 meseca

Vrati se u Borac Čačak
I

Internazionale

pre 3 meseca

Najbolja stvar sto moze da mu se desi. Klub koji ima velike ambicije a to ce se uskoro i videti.