Vatromet sa prethodnog dvoboja Leona i Atlasa (©AFP)
Vatromet sa prethodnog dvoboja Leona i Atlasa (©AFP)

Leon traži osvetu i prvo slavlje u Klausuri

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.01.22. | 23:05

Meksiko: Atlas gostuje na Nou Kampu zeleno-belima, koje je porazio u prethodnom finalu Aperture

Došlo je vreme da se Leon i Atlas ponovo sretnu. Ima tu prostora za vraćanje dugova, pošto se tim iz Gvadalahare prošlog meseca baš preko "grbače" Lavova dokopao prve titule posle 70 godina pauze. Večeras će se, dakle, na popularnom Nou Kampu igrati zaostala utakmica prvog kola Klausure Lige MX, gde Leon dočekuje šampionski Atlas u reprizi finala prethodnog turnira. Zeleno-beli će tražiti osvetu za ono što se dogodilo prošlog decembra kada nisu uspeli da podignu osmu titulu (04.00).

Svaka kampanja koja počne je nova prilika za sve timove, a za Klub Leon, gde su zahtevi veoma visoki, ovaj turnir će biti prilika da ostavi iza sebe bolan poraz iz prethodnog perioda.

Izabrane vesti

Ekipa predvođena Arijelom Holanom dodatno je motivisana da kod kuće porazi dužnika, i ostvari rezultat koji bi joj pomogao da se popne za nekoliko pozicija na tabeli, pošto posle meča drugog kola na kontu ima samo jedan bod i nalazi se na 11. poziciji. Tihuana je bila nepremostiva prepreka (1:1).

04.00: (2,45) Leon (3,05) Atlas (3,15)

Sa druge strane, Atlas je imao uspešan debi na startu Klausure pobedivši Atletiko San Luis minimalnim rezultatom, a sada će protiv Leona pokušati da zabeleži dve uzastopne pobede prvi put od Aperture 2019, kada je savladao Huarez i Moreliju, u obe utakmice rezultatom 1:0. Trenutno je četa Dijega Koke na sedmoj poziciji na tabeli sa tri boda.

Sve nade domaći Lavovi polažu u Anhela Menu, koji je veoma raznovrstan igrač. Najčešće deluje na poziciji veznog na levoj strani, brz je, ali ima i dobar udarac sa distance.

Atlasova prva zvezda je napadač Hulio Furh. Argentinac je igrač kojeg vole i poštuju njegovi saigrači, pošto izvlači najbolje iz njih. Njegova karijera u Meksiku je toliko vredna divljenja da ga čak i njegovi rivali prepoznaju kao jednu od velikih ličnosti fudbala u zemlji sombrerosa.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

MEKSIKO 1, KLAUSURA - ZAOSTALI MEČ 1. KOLA

Četvrtak

04.00: (2,45) Leon (3,05) Atlas (3,15)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Meksiko 1LeonAtlas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara