Rafinja, Erera, Kerer, Sarabija i Kurzava (©Reuters, ©AFP)
Rafinja, Erera, Kerer, Sarabija i Kurzava (©Reuters, ©AFP)

Leonardo hoće Pogbu i prodaje za 180.000.000, na transfer listi Erera, Sarabija, Areola, Rafinja, Kurzava…

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 11:20

Na meti je i Eduardo Kamavinga, ali za sada nema novca

Ne smiruje se Pari Sen Žermen. Iako je ovog leta već napravio verovatno najveći posao privolivši u svoje jato asove poput Serhija Ramosa, Đanluiđija Donarumu, Žoržinja Vajnalduma, Danila Pereiru i Ašrafa Hakimija u transferu vrednom 60.000.000 evra Sveci ne žele da stanu. Sportski direktor Leonardo namerio se i na Pola Pogbu i Edoarda Kamavingu. Ali to već neće biti tako lako. Odnosno, tako jeftino.

Pouzdani Canal Supporters navodi da je dogovor izmešu Pogbe i Parižana na pomolu i da bi prema njemu Francuz trebalo da postane treći najplaćeniji fudbaler prestoničkog velikana, naravno iza Nejmara i Mbapea. Ekip je nedavno tvrdio da bi Pari Sen Žermenu trebalo da bude dovoljno 50.000.000 evra za vezistu koji je u poslednjoj godini ugovora. Canal tvrdi da će Junajted ipak ciljati na sumu između 70.000.000 i 80.000.000.

Izabrane vesti

L'Ekip u današnjem izdanju navodi da bi PSŽ pre novih izdataka prvo morao da umiri DNCG, telo koje kontroliše finansijsku stabilnost francuskih klubova. A kako je zbog korone i propalih TV ugovora PSŽ prošlu sezonu završio sa minusom od više od 250.000.000 evra neće to biti lak zadatak.

Sveci naime moraju da prodaju igrače u vrednosti od 180.000.000 evra.

Stoga će se na transfer listi naći i neka vrlo poznata imena: Serhio Riko, Alfons Areola, Rafinja, Levin Kurzava, Tilo Kerer, Ander Erera i Pablo Sarabija. Sigurno i neki mladi igrači, jer veliko je pitanje da li na pomenutima PSŽ može da dobaci do 180.000.000.

Pitanje je i li će svi oni želeti da idu, jer skoro niko ne plaća kao PSŽ.

Kako bilo, Sarabija bi prvi mogao da ide, pošto je bio sasvim solidan na Euru. Pominje se čak i da bi Mauro Ikardi mogao da bude žrtvovan i vrati se u Italiju, iako PSŽ nema adekvatnu zamenu na mestu centralnog napadača ako izuzmemo Kilijana Mbapea.

A pod ugovorom – čak 40 igrača. Previše i za Svece, barem u uslovima korone. Pride, kupovina je Leonardova jača strana. Ne prodaja igrača.



tagovi

letnji prelazni rok 2021Tilo KererLevin KurzavaPablo SarabijaAlfons AreolaSerhio RikoRafinja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara