Nađa Sultan
Nađa Sultan

Lepa Marokanka Nađa Sultan oduševljena: Učinili smo arapski i muslimanski svet ponosnim

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.12.22. | 13:21

“Bićemo prvaci sveta“, kaže nam poznata influenserka sa severa Afrike

Svetsko prvenstvo uglavnom je mesto okupljanja muškaraca sa svih strana planete, ali nađe se tu i po koje žensko, strastveno zaljubljeno u fudbal, posebno kada se napravi rezultat koji će se pamtiti. A Marokanci su plasmanom u četvrtfinale Mundijala ušli u istoriju arapskog fudbala što nam je potvrdila i lepa Nađa Sultan, poznata “influenserka“ iz te zemlje.

Izabrane vesti

Najbolji osećaj na svetu. Toliko smo srećni, na devetom smo nebu. Učinili smo arapski i muslimanski svet ponosnim. I ja sam danas mnogo ponosna što sam Marokanka“, rekla nam je Nađa, koja izaziva veliku pažnju na ulicama Dohe.

Promukli zemljaci dobro znaju ko je, a i ostali se guraju za selfi. Pamtiće ove dane u Maroku.

Bila sam na utakmici, naravno, ne bih to propustila ni za šta na svetu. Bilo je ludo, marokanski navijači su najbolji na svetu. Glasni su, uzbuđeni, predivno je bilo“.

A, dokle će biti?

Znam 100 odsto da ćemo biti u polufinalu. Pobedićemo Portugal! I bićemo pobednici svetskog prvenstva“, dozvoljava sebi Nađa da je obuzme euforija.

Svetsko prvenstvo tome i služi, Marokancima običaji u Dohi svakako nisu toliko daleki kao nama Evropljanima, pa Nađa, kojoj je omiljeni igrač Ašraf Hakimi, ne krije oduševljenje zbog toga što se Mundijal igra baš u Kataru.

Čudesno je. Amosfera je sjajna, ima ljudi sa svih strana sveta. Divno se provode, svi su toliko srećni, prijateljski su nastrojeni. Zaista uživamo“.

Zaista razumemo kad to kaže neko iz Maroka.



tagovi

Katar2022reprezentacija Maroka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara