Zbiljić i Jokanović (© MN Press)
Zbiljić i Jokanović (© MN Press)

Lepo je videti Jokana, Krasu i Laneta u loži „Karađorđa“

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.23. | 13:25

U Vojvodini ponosni na zajedništvo u klubu

Obećali su čelnici drugačiju Vojvodinu i - evo je. Opet je u Evropi, sposobna da zapreti velikim klubovima, a da je u Novom Sadu drugačija energija u odnosu na neka prošla vremena ilustruje slika sa tribina „Karađorđa“, pošto su se na istom mestu našli nekadašnji asovi kluba.

Ne mora sve da se meri rezultatima, iako su i oni ohrabrujući, već i ambijentom. Na kraju krajeva, tokom polufinalnog susreta Kupa Srbije sa Čukaričkim veliki broj bivših fudbalera, ostvarenih ljudi, sada u različitim ulogama, gledao je Lale uživo. Dugo to nije bio slučaj.

Izabrane vesti

Bez obzira što se nismo plasirali u finale Kupa, ponosan sam sto sam prvi čovek naše velike pola bele, pola crvene familije, čast mi je što sam ugostio naše proslavljene bivše igrače, Miloša Krasića, Miroslava Tanjgu, Milana Laneta Jovanovića, Slavišu Jokanovića, Mirka Poledicu, Jovana Tanasijevića kao i goste iz Bolonje, Marka di Vaja i Emanuela Marčetija, čija nam je podrška mnogo značila“, pojasnio je Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine.

Iako je taj duel sa Brđanima pratila tenzija zbog prekinutog (usled nevremena), te dan kasnije odigranog susreta, prvi čovek Stare dame je pokazao sportski duh.

Želim u ime Vojvodine da čestitam našim sportskim rivalima, Čukaričkom na plasmanu u finale Kupa Srbije i na uspešnoj sezoni. Želeo bih i javno da se zahvalim svima na iskrenoj podršci našem klubu u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije simpatizerima i navijačima Vojvodine, zvaničnom Gradu Novom Sadu, kao i našim sponzorima. Jedinstvo u klubu koje imamo tokom čitave sezone pa i nakon ovako teškog poraza daje nam za pravo da nastavimo da se borimo i verujemo u svoje snove“, dodao je Zbiljić.



tagovi

FK VojvodinaDragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara