Komentari na vest

Lepotica Sergeja Milinković Savića! (VIDEO)

g

goust

pre preko 2 godine

Francuski komentatori su fantasticni!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Oni i arapi 😁
М

Марко РС

pre preko 2 godine

Оборише ми тикет... Гол у 99. минуту ми обори тикет!
d

decko je

pre preko 2 godine

klasicna ali klasicna masina i mnogo bolji od mnogih precenjenih igraca po velikim klubovima,tipa pogba i mnogi drugi,nema mnogo takvih klasicnih veznih igraca.Evo liverpul kako ubija a nema ni jednog veznog igraca toliko kvalitetnog..
G

Gost22

pre preko 2 godine

Steta sto nema pojacanja da bude jos ozbiljnija ekipa
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Kostić, Ginter i Sesko su na radaru. Strakosha treba u Newcastle pa su zamjenu našli u Kepi iz Chelsea, bas će se usrećiti sa tim golmanom…
J

Japp

pre preko 2 godine

Decko je igracina,najkonstantniji nas igrac uz Tadica zadnjih nekoliko sezona.Stvarno imamo dobre igrace ali bukvalno smo ofanzivno pre dobri sto se tice reprecentacije.Samo da se Pavlovic malo ustali u Monaku i to je to😊
p

plavac

pre preko 2 godine

gospodo,mi igrače imamo
J

Jeste

pre preko 2 godine

On je bolji od Tadica na poziciji koji oboje igraju.Tadic klupa SMS startnih 11 ali ako moze zajedno kao sto je i Piksi dokazao nek igraju.Nemam apsolutno nista protiv.Kada ga pljuvali ovi nasi nepoznavalici fudbala i to 90 % ja sam znao da je Car.Iskreno nasi nemaju pojma,Zapadne medije uvek objektivno opisuju igrace i njihova publika samo njih treba slusati a ne nase luzere.Slicna prica u zapadnim medijama je bila kada je Jovic harao evropom a Mitrovic sedeo po raznim tribinama i nije davao golove za reprezentaciju bio je vise igrac manje,naravno sada ga hvale posto igra i daje golove ali opet hvale Vlahovica vise e to je zapadni mentalitet,razmisljanje,kultura,unapredjenje neutralnosti.Pa oni znaju, izgovaraju i pisu imena ,prezimena gradove i klubove u orginalu uce se odmah a nasi srbi slepici pisu pogresno i pogresno izgovaraju sve.Pazi kada englez,scandinavac pise i izgovara crvena zvezda u orginalu a nas slepac nezna nista.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

@Jeste od "slična priča" pa nadalje si toliko upropastio komentar koji je išao u pravom smeru, pogotovo u delu gde si napisao da zapadni mediji izgovaraju i pišu naša imena kako treba. Divac je igrao 16 godina u NBA, pola komentatora nije izgovaralo kako treba; Peđu su zvali (i pisali) Peja; Vidićevo ime su izgovarali kao neman+ja, a ne Nemanja, a najveći štoper je u istoriji Premier lige; većinu naših prezimena izgovaraju kao da se završavaju na k ili č. O imenima gradova je dovoljno reći da skoro svaki zapadnoevropski narod ime Beograda piše i izgovara drugačije, a nikako u originalu kako tvrdiš. Da imena, prezimena, gradove i klubove pišu u originalu, pisalo bi sa sve kvačicama, a ne ošišanom latinicom ili transkripcijom, što i mi i većina naroda radi. Mi pišemo Njukasl, oni pišu Nish, i nema razlike. Nemoj biti toliki autošovinista i tvrditi da je sve tuđe bolje, jer nije.
a

alex88

pre preko 2 godine

Najozbiljniji Srpski igrač zadnjih 5 sezona.