FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Lepši deo bračnog para Ikardi ima novu preokupaciju, ovog puta fokus je na muzici

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 05:39

Bavila se Vanda raznim profesijama, a sada se upušta u novi projekat

Rad za fudbalske agencije, modeling, televizijsko voditeljstvo... Radila je Vanda Ikardi (Nara) razna poslove i bar nju nije teško zamisliti u bilo kojoj ulozi. Stremljenja 37-godišnje Argentinke u predstojećem periodu biće usmerena na muzičku industriju. Ona će sarađivati s Maksijem "El Braderom" jednim od popularnijih izvođača žanra poznatog pod imenom kumbija.

Da stvar bude zanimljivija, Vanda je ranije tokom godine bila u žiži medija baš zbog "bliskosti" sa 14 godina mlađim pevačem Anhelom Valensuelom (poznatiji kao L-Gante). Iako su oboje demantovali spekulacije da između njih postoji nešto više od drugarstva, javnost uglavnom nije bila spremna da poveruje gospođi Ikardi.

Izabrane vesti

S druge strane njen muž igra verovatnu najbolju sezonu od odlaska iz Intera. Mauro je od početka sezone postigao 12 pogodaka na 14 utakmica u svim takmičenjima, najbolji je strelac turske Superlige, a bio je i heroj Galatasarajevog trijumfa na Old Trafordu protiv Mančester Junajteda u Ligi šampiona. Interesanto, Vanda već ima ozbiljne planove za život nakon završetka Maurove karijere.

"Imamo veliko imanje na selu, u okolini Milana. Tamo ćemo provoditi najviše vremena i živeti na relaciji selo-grad. Sve to će se desiti kada Mauro završi karijeru, a do tada ja ću se posvetiti mojoj muzičkoj", odlučna je Vanda.

Kad god Mauro i završi karijeru svakako će ostati sećanje na jedan od najkontroverznijih bračnih parova u svetu fudbala i na ženu koja je pojavom često ostavljala supruga zasenjenim, na bilo kom stadionu na kom bi se pojavila.




tagovi

Mauro IkardiVanda NaraEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara