Komentari na vest

Leskovac spreman za Evropu: UEFA odobrila Čuki stadion Dubočice, na otvaranju Novi Sad

H

Helm

pre 9 meseci

Stadion u Leskovcu izgleda lijepo za razliku od stadiona u Loznici gdje se fušerilo sa radovima i kvalitetom materijala i izgleda dosta jeftino, a toliko para je uloženo ili pokradeno na izgradnji stadiona u Loznici i negdje sam pročitao da su umjesto planiranog staklenog krova postavili neki krov od jeftinih tabli i pogledajte na šta liči ona ograda oko stadiona i na stadionu i na šta liči travnjak terena i za sve ovo naravno niko neće da odgovara.
M

Mafke

pre 9 meseci

Јеси ли ти уопште био на стадиону у Лозници?
?

???

pre 9 meseci

Pa ako je stvarno tako, a verujem da jeste. Svi vidimo da nesto nije u redu sa tim stadionom onda treba da odgovaraju oni koji su krivi za to. Mislim da je slican novac ulozen u oba stadiona, znaci nema sta drugo da bude nego stednja na materijalu.
H

Hua

pre 9 meseci

Nigde nikad ni u kakvom projektu u Loznici nije bio planiran "stakleni" krov. Ne izmisljaj i ne lazi! Bio licno pre par dana u Loznici, stadion je fenomenalan i odlicno uradjen, jedini problem bila je trava koja se sada oporavlja i bice sve u redu.
?

???

pre 9 meseci

@mafke sto mora da bude? Jel bio poplavljen? Jel mogu na njemu da se igraju evropske utakmice? Jel moze o tom stadionu da se nadje sve na internetu? Pa nije narod glup. Taj stadion nije uradjen kako valja to svi znaju. To sto je lep ne znaci da je kvalitetan
?

???

pre 9 meseci

Leskovac i jug srbije se sigurno uzeleo dobrog fudbala, evropskog. Bas me zanima kakvu ce leskovcani dati podrsku cuki. Sto se tice olimpijakosa u leskovcu najveca mi je glupost da ga tu delije bodre, cuka nema navijace i nije nikakav protivnik zvezdi sto se tice navijackog sveta. Ja sam zvezdas, al ne bi navijao za njih protiv cuke i ako gotivim olimpijakos kao bratski klub. Cuka je mali srpski klub koji radi sa nasom talentovanom decom, treba da nas predstavlja u evropi i treba mu pruziti podrsku
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Grcima bi obaj stadion bolje legao nego Cuki. Boje stolica, konstrukcija stadiona, vise navijaca jer Cuka nema navijaca, Grcki giros u Leskovcu, Blizu je i Prhorpcinjski, pravoslavlje...Grci kao domacini. Mada mislim da ce protivnik biti Genk, Belgijska liga daleko jaca od Grcke. A Racing Genk visestruki vicesampion belgijske like, i osvajac nekoliko titula.
z

zaboravio si

pre 9 meseci

Delije, svi u Leskovac ako dodje do meca izmedju Cuke i naseg Olimpijakosa!
S

Srbin starog kova

pre 9 meseci

Zbog ovakvih Delija ja vise nisam Delija
С

Сале2323

pre 9 meseci

Нека Чука одигра и неку првенствену утакмицу у Лесковцу, против Звезде, Партизана, Воше нпр, имаће пун стадион. И овако свој реновирају ускоро, али могу и они пре тога да играју у Лесковцу.
N

Nisi u toku

pre 9 meseci

Čuka će svoje utakmice početi igrati u Leskovcu od sredine novembra posle reprezentativne pauze. Stadion se uveliko radi počeli su sa radovima u službenim prostorijama i svlačionicama a onda po etapama počinje se sa tribinama i tada se prelazi u Leskovac i sve utakmice do kraja sezone Čuka će biti tamo domaćin.