Leskovački Old Traford prošao prvi ispit, izvršena proba svih sistema na stadionu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 03:49

Sledi premijera u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije protiv Novog Sada, nakon čega će se steći uslovi i za evropske utakmice

Na novom stadionu u Leskovcu u ponedeljak uveče odigrana je test utakmica omladinaca Dubočice u kojoj su bili testirani svi sistemi na stadionu. Pre svega VAR tehnologija, ali i reflektori, razglas, semafori, sistem za očotavanje karata.

Narednog vikenda na istom mestu stadion u srpskom Mančesteru debitovaće i u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, utakmicom trećeg kola protiv RFK Novog Sada, čime će biti ispisana istorija, ali će se i zvanično steći svi neophodni uslovi za odigravanje evropskih mečeva.

Izabrane vesti

Na tribinama je i u ponedeljak uveče bio određeni broj ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, koji su mogli na delu da se uvere u uslove na novoizgrađenom objektu.

Stadion kapaciteta 8.136 mesta nedavno je prošao još jednu inspekciju visokih zvaničnika UEFA, koje je predvodio Slovenac Aleks Štolfa. Delegacija evropske fudbalske konfederacije detaljno se upoznala sa svim delovima stadiona i istovremeno sugerisala šta bi trebalo popraviti do prvog evropskog meča Čukaričkog na domaćem terenu 31. avgusta.




tagovi

Dubočica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara