Komentari na vest

Lešnjak: Zvezda je najbolja ekipa Superlige, ali se nećemo braniti

M

Mast u propast

pre oko 2 godine

Ljudi, liga nije regularna, ni sada a ni pre marta kad je partizan vodio. Klubovi vode kriminalci i liga ima najviše prelaza iz 1-2 i tako dalje u evropi. 1400 gledalaca u proseku na tribinama. 30 bodova manje ima treceplasirani ekipa, pa jel to zanimljivo!? Evo predloga, partizan i zvezda da igraju krug od 24 utakmica i to je to.
G

Gost66

pre oko 2 godine

Pre ce meteor pasti nego da petokraka izgubi bod ili dva ! Sve je zatvoreno ko trezor !
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Koja vam je to filozofija, kod Zvezde je zatvoreno a kod vas patlidzana nije. Eto vi ste Brazil za nasu ligu, ali su se sve sile zla udruzile protiv vas. Bolje vam je pokrite se ponjavom, i cutite, jer ste i u onoj Konferenc ligi bili jako losi protiv timova kojima se ni imena ne secam, a u nasoj ste jesenas glumili ferari na pogon mucki iz fss, vasih igraca i trenera u drugim timovima, i ljudi u upravama tih timova koji su sedeli i u vasoj upravi, a o sudijama necu ni da govorim. Zato o postenju tisina, jer ste majstori za manipulacije. Pitajte Flasu ilica, coveka kad nije srcka strefila od zalosti sto se neko usudijio da ga zaustavi u nesebicnoj pomoci svom voljenom klubu, pa je to i javno izneo i dobio otkaz.
N

NAROD SVE VIDI

pre oko 2 godine

Zvezda zatvorila sve utakmice. Vicevi projekat mora proći. Stancaju se titule u svim sportovima ! AFERIM,VUCKO.

Pule

pre oko 2 godine

To svi kazu la poseed lopte 80 -20 ,problem nasih klubova je losa kondicija igraca i slab rad na tim poljima ,a po meni to je najbitnine u fudbalu ,sto nas napadac ne moze fa pretrci centralnog beka i kazu losa efikasnost
B

Banovo brdo

pre oko 2 godine

Znamo da se nećete braniti...
К

Констракта

pre oko 2 godine

Исто као и у претходном колу?
P

Pravi navijaci

pre oko 2 godine

KO JE BUDALA NEKA VAM VERUJE ! DA NAPADACETE DA BI DOZVOLILI KONTRE . MNOGO STE BRE PROVIDNI ,NAVIJACI NISU NAIVNI ! BOLE CUTI BEZ KOMENTARA.
G

Gost55

pre oko 2 godine

Tačno otvoriće se da bi pomogao svojoj ljubimci . Izem ti izjavu ! Arogancija i bahatost. Koja bre liga ! Nameštena !
S

Smehoteka

pre oko 2 godine

Ali dok ste vi bili prvi na tabeli, sve je bilo posteno?? Sad placete horski...