(©AFP)
(©AFP)

Letnja misija Fiorentine - zadržati Srbe

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 23:52

Vlahović i Milenković tema sportskog sektora Viole

Uprkos činjenici da će nedavno okončana sezona u arhivi Fiorentine biti svrstana među prosečne i da će kao takva vrlo brzo otići u zaborav, čelnici Viole su prethodnih meseci imali dovoljno razloga za zadovoljstvo, a svakako glavni su bile odlične igre Dušana Vlahovića. Talentovani srpski napadač doživeo je ekspanziju tokom proleća i zahvaljujući sjajnim izdanjima se našao na radaru najvećih evropskih klubova, međutim interesovanje fudbalskih giganata nije pokvarilo planove kluba iz Toskane koji je odlučan u nameri da i naredne izazove dočeka sa Srbinom na najisturenijoj poziciji.

Prethodnih nedelja Vlahović je dospeo u beležnice brojnih fudbalskih skauta na čiju je adresu stigla i poruka Roka Komisa - Dušan neće otići za manje od 80.000.000 evra, ipak, kao bi se osigurali kada je u pitanju budućnost centarfora rođenog 2000. godine čelnici Viole krenuli su u misiju produžetka ugovora.

Izabrane vesti

"Vlahović ima još dve godine ugovora, zaljubljen je u ljubičaste i grad. Želimo da obnovimo ugovor sa njim, radimo na tome i sa naše strane ćemo uraditi šta god je potrebno da dođemo do cilja", rekao je direktor Fiorentine Džo Barone.

Čelnik Viole dotakao se i planova po pitanju budućnosti Frenka Riberija i Nikole Milenkovića.

"Frenk je čovek na nivou i igrač koji pravi razliku. U roku od nekoliko dana imaćemo zvaničnu odluku za sledeću sezonu i saopštićemo je. Kada je Milenković u pitanju, on je važan igrač za nas, odigrao je nekoliko sjajnih utakmica. Ima važeći ugovor još godinu dana i videćem kakav će biti njegov put. Nadamo se da ćemo obnoviti saradnju, ali ako bude konkretnih ponuda razmotrićemo ih. Milenković je razgovarao sa Gatuzom i spremni smo da produžimo ugovor, ali ako dođe nešto što on želi, videćemo", izjavio je Barone.


tagovi

Dušan VlahovićNikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara